logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти ДТЕУ стали фіналістами Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього – 2023»

Загальна інформація

Студенти 2-го курсу факультету міжнародної торгівлі та права Державного торговельно-економічного університету Таїсія Дудник та Діана Якушева стали фіналістами Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього – 2023», за підсумками якого їх роботи увійшли до найкращих 30-ти робіт в Україні у категорії: «Студенти/аспіранти».

Студентки успішно провели науковий пошук за напрямом «Реформування юридичної освіти та застосування новітніх технологій», а їх роботи високо оцінили Організаційний комітет та експертне журі. Наукове керівництво студентських робіт на конкурс здійснювала доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу канд. юрид. наук, доцент Ганна Шведова.

Організаторами конкурсу виступили: Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді, Аналітичний центр якості освіти. Конкурс проведено за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти і за підтримки Міністерства молоді та спорту України й Міністерства освіти та науки України. Мета конкурсу – підтримка обдарованої молоді, професійна орієнтація студентів/аспірантів, підвищення конкурентоспроможності випускників правничих шкіл на ринку праці. Конкурс визнано важливим з погляду аналізу проблемних питань у галузі юридичної освіти для досягнення стратегічних пріоритетів реформи правосуддя в Україні.

Організаційним комітетом та експертним журі було опрацьовано у декілька етапів більше 3000 конкурсних робіт, серед яких представлено роботи від багатьох ЗВО, у тому числі: Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії внутрішніх справ, Національного університету «Києво-Могилянська академія» та інших. Церемонія нагородження переможців відбулася в актовій залі Міністерства освіти і науки України, де студентам було вручено почесні дипломи фіналістів.

Вітаємо фіналістів Конкурсу!


Автори тексту:
Руслан Мельниченко,
завідувач кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу
Електронна пошта: r.melnychenko@knute.edu.ua

Ганна Шведова,
доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу
Електронна пошта: g.shvedova@knute.edu.ua

14.06.2023
43630
1099
остання редакція 14.06.2023
43630