logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Випуск бакалаврів 2023

Загальна інформація

Марафон випусків у ДТЕУ традиційно розпочинається із вручення дипломів бакалаврам-відмінникам і найактивнішим учасникам студентського життя – спортсменам, громадським активістам, культурним діячам та науковцям. Цьогоріч дипломи освітнього ступеня «бакалавр» отримують 2363 студенти денної форми навчання, з них 227 – отримують дипломи з відзнакою. 

Ректор ДТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі 1 липня 2023 року особисто зустрівся з найуспішнішими випускниками аби вручити документ про завершення навчання. В актовій залі Конгрес-центру, звертаючись до випускників, Анатолій Антонович зазначив: «Пам'ятайте, успішним у 21 столітті може бути той, хто рухається та постійно розвивається. Я бажаю вам ніколи не зупинятись на досягнутому, йти до своїх цілей, здійснювати свої мрії».

Вітаємо наших відмінників із здобуттям омріяного диплому! Нехай високі результати, яких ви досягли за час навчання в університеті, стануть лише початком успішного шляху. 

Бажаємо вам не зупинятись на досягнутому і впевнено крокувати до мети! 


Першим серед факультетів урочисту церемонію випуску бакалаврів провів факультет фінансів та обліку. 4 липня 2023 року майбутні фахівці у сфері фінансів отримали довгоочікувані дипломи. З вітальним словом і найкращими побажаннями до випускників звернулась декан ФФО Канєва Тетяна Володимирівна: «Ви - ті, хто буде відбудовувати нашу незалежну, найкращу в світі державу - Україну. Не зупиняйтесь на досягнутому, розвивайтесь, вдосконалюйтесь! Бажаю вам всім міцного здоровя, наснаги, непохитної віри, хай береже Господь вас, ваших рідних і близьких». Від імені студентства зі словами вдячності виступили активісти факультету – Олександра Беспала, Юлія Кирик та Олександр Зубар.

Цього ж дня естафету перейняв факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Від усього колективу факультету та університету зі знаковою подією у професійному житті випускників привітала декан Ведмідь Надія Іванівна: «Ми впевнені, що ви очолите когорту, яка буде формувати нову туристичну сферу й індустрію гостинності. Памятайте, ви назавжди є частинкою великої родини Державного торговельно-економічного університету і ваша Alma mater завжди рада вітати вас у своїх стінах!». У відповідь від імені випускників Цюпера Іван та Шульга Валерія подякували адміністрації та всьому колективу ДТЕУ за чудові студентські роки.

5 липня 2023 року довгоочікувані дипломи отримали випускники факультету торгівлі та маркетингу. З натхненними словами і найкращими побажаннями до новоспечених бакалаврів звернувся декан ФТМ Осика Віктор Анатолійович: «Я сподіваюсь, що ви зробите свою долю, долю своїх рідних і своєї країни процвітаючою. Бажаю вам добра, здоров’я, благополуччя і миру!». Випускники – Гогхберг Діана, Хомчак Олександр, Андрієнко Анастасія, Комлев Артем, Пучков Гліб – висловили вдячність університету за отримані знання та неоціненний досвід, за можливості, які їм подарував ДТЕУ, за насичене студентське життя та друзів, яких зустріли саме в стінах університету.

Нову плеяду фахівців 6 липня 2023 року випустив факультет інформаційних технологій. Декан ФІТ Харченко Олександр Анатолійович привітав бакалаврів із завершенням важливого етапу в їх житті: «Сьогодні ви є випускниками найкращого університету. Я впевнений, що ми з вами зустрінемось у магістратурі. Бажаю вам успішного вступу, щоб усе, про що ви мрієте, збулося, щоб в Україні швидше настав мир!». З привітаннями і словами подяки виступила випускниця факультету Романько Вікторія: «Дякую ДТЕУ, за те, що подарував нам незабутні емоції і моменти, які ми ніколи не забудемо!».

Цього ж дня родина ДТЕУ вітала випускників факультету економіки, менеджменту та психології. Як завжди, з гумором та оптимізмом до своїх студентів звернувся декан ФЕМП Міняйло Олександр Іванович. Він висловив впевненість в успішному майбутньому випускників і побажав: «У жодному разі не зупиняйтесь на досягнутому, завжди продовжуйте навчатись і вдосконалюватись. Добра, достатку, благополуччя і миру вам!». Від імені студентства Раділова Дарина, Левкович Анастасія та Шенько Дар’я подякували батькам, викладачам, адміністрації ДТЕУ та деканату за всебічну підтримку впродовж навчання і допомогу у реалізації ініціатив.

Завершив серію випусків бакалаврів 2023 року факультет міжнародної торгівлі та права. Гончарова Юлія Анатоліївна, декан ФМТП, звертаючись до присутніх у залі, подякувала батькам студентів за те, що виховали таких чудових дітей, і у промові до випускників зазначила: «Кожен з вас пройшов цей шлях гідно і я впевнена, що ці спогади про навчання залишаться з вами на все життя. Ніколи не забувайте тих людей, які були з вами усі ці 4 роки!». Зі словами вдячності за яскраві і насичені студентські роки звернулись до своїх колег, деканату та всього колективу ДТЕУ випускники – Коденець Юлія, Гарбар Антон, Бандура Анна, Корнійчук Андрій, Нікітенко Марія. Окремими нагородами деканат ФМТП відзначив бакалаврів, які брали активну участь у житті факультету.

Шановні випускники, ваш шлях до здобуття освітнього ступеня «бакалавр» був нелегким – пандемія Covid-19 та війна неабияк ускладнювали процес навчання. Та попри все ви гідно впоралися з усіма викликами і досягли своєї мети.

Вітаємо вас із важливою і довгоочікуваною подією – отриманням дипломів! Бажаємо успішного майбутнього, щасливої долі та професійної реалізації. Пам’ятайте, що двері університету завжди відкриті для вас.

Alma mater пишається вами! 

До зустрічі у магістратурі ДТЕУ!

01.07.2023
443230
2020
остання редакція 07.07.2023
43630