logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День факультету економіки та менеджменту ВТЕІ КНТЕУ

Загальна інформація

  Вінницькому торговельно-економічному інституту - 43 роки.
    43, це багато чи мало? Для віку людини - замало, а для вузу його вік вимірюється тим, скільки зроблено. Від філії, коли був лише один економічний факультет, потім їх стало два - відкрився ще й торговий факультет, пройдено шлях до інституту III-IV рівня акредитації.
    Історія факультету економіки та менеджменту бере початок у 1998 році з наказу ректора Київського державного торговельно-економічного університету Мазаракі А.А. про створення трьох факультетів у складі Вінницького торговельно-економічного інституту.
    Часу справді ніби й небагато. Але зроблено немало. Досягнення студентів ФЕМ вагомі і змістовні.
    Як було зазначено ведучими вечора: "На факультеті економіки та менеджменту навчаються та працюють найкращі!". Тому весь святковий концерт гармонійно був побудований на церемонії нагородження кращих з кращих: студентів, які досягли успіхів у навчанні, спорті, мистецтві та громадському житті; кураторів, найкращі академічні групи. Загалом, протягом святкового вечора вручили грамоти та подяки переможцям в різних номінаціях.
    Протягом усього святкового концерту студенти факультету економіки та менеджменту піснями, танцями та веселими сценками вдячно вітали декана Ковінько О.М. та заступників декана, улюблених викладачів, друзів-студентів, абітурієнтів та усіх присутніх в переповненому чудовому залі.
    Загалом, було вкотре доведено, що незважаючи на молодий вік - факультет економіки та менеджменту Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ - це високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддана праця професорсько-викладацького складу та студентів. І, насправді підтверджується теза, яка супроводжувала концерт:
    "Студентські роки на факультеті економіки та менеджменту - дають можливість у майбутньому стати справжнім фахівцем. Наші стіни сприятливі та прихильні до енергійних, працездатних, наполегливих, талановитих. Прагніть бути саме такими, і життя забарвиться багатогранним успіхом. А шлях до професійного зростання стане успішним! Ми пишаємось нашим інститутом, ми беремо приклад з наших викладачів, ми прагнемо здобути знання і в майбутньому будемо піднімати Україну!".

 

ВТЕІ КНТЕУ

28.04.2011
annzo
2770
остання редакція 28.04.2011