logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Кафедральний тематичний захід "Великдень в країнах світу" у ВТЕІ КНТЕУ

Загальна інформація

   У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.
    Великдень відзначають у багатьох країнах світу. І в кожній країні у Великодню неділю накривають щедрий стіл.
    Про те, як святкують православний Великдень в Україні, ми всі добре знаємо. І з нетерпінням чекаємо Світлого Христового Воскресіння, щоб покуштувати традиційні паски та писанки.
    А от які особливості святкування Великодня в інших країнах світу показали студенти Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, які навчаються за напрямом підготовки "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа" під час проведення кафедрального тематичного заходу "Великдень в країнах світу", який відбувся 20 квітня в центральному корпусі інституту.
    На заході-конкурсі були представлені тематичні столи таких країн як Україна, Греція, Болгарія, Ізраїль, Польща, Великобританія. Студентські команди складалися з представників обох напрямів підготовки. Зокрема, студенти напряму підготовки "Туризм" представляли країну в національних костюмах, розповідали про особливості святкування Великодня, традиції народу під час приготування до свята, а студенти напряму підготовки "Готельно-ресторанної справи" сервірували національні столи, частували гостей стравами, які характерні лише певній країні.
    Всі гості заходу, мали змогу відчути прихід свята, запозичити цікаві рецепти, дізнатися про найзаповітніші традиції-оберіги, які проносять різні народи від покоління до покоління та проникнутися святістю Світлого Христового Воскресіння.
    Найщиріші вітання, всім з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового шле кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ КНТЕУ.
    Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.
    Христос Воскрес!

 

ВТЕІ КНТЕУ

28.04.2011
annzo
2284
остання редакція 28.04.2011