logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

До Дня Великої Перемоги

Загальна інформація

 З нагоди 66-ої річниці Перемоги над фашизмом, віддаючи данину глибокої поваги і вдячності колишнім фронтовикам, трудівникам тилу 5 травня в університеті було організовано заходи по вшануванню ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни - співробітників нашого навчального закладу.
    У холах університету було організовано тематичну виставку плакатів "Пам'ять про Вас живе в наших серцях", демонструвалися комп'ютерні презентації "Пам'ятники героям Великої Вітчизняної війни". Кожен в університеті отримав георгіївську стрічку і тим самим став учасником заходів по вшануванню ветеранів. Цього року набув подальшого поширення організований радою студентського самоврядування КНТЕУ волонтерський рух по організації підвозу ветеранів на святкові заходи. Студенти університету зустрічали ветеранів з квітами, георгіївськими стрічками, супроводжували їх під час урочистостей. Гості мали можливість ознайомитися з тематичною виставкою мемуарної, історичної літератури, присвяченої подіям Великої Вітчизняної війни. Вони із зацікавленістю переглянули комп'ютерні презентації з історії війни.
    Художні колективи культурно-мистецького центру дали концерт, під час якого звучали зворушливі фронтові та воєнні пісні, виконувались хореографічні композиції, демонструвались хвилюючі документальні кадри часів Великої Вітчизняної. Учасниками концерту також стали студенти, виступи яких були визнані кращими на фестивалі солдатської пісні та дуже сподобалися гостям.
    Керівництво університету подбало про матеріальну допомогу шановним ветеранам, організувало святковий обід на їх честь. Відзначаючи їх заслуги, перший проректор Олександр Петрович Корольчук від імені ректорату привітав колишніх фронтовиків, працівників тилу, побажав їм міцного здоров'я та всіх життєвих гараздів. Із вітальними словами до ветеранів звернувся голова ради ветеранів війни і праці КНТЕУ Олександр Сергійович Болілий. Учасники зустрічі хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час жорстокої війни та тих ветеранів - співробітників університету, які, на жаль, не дожили до сьогоднішнього дня.
    Студенти університету відвідали Національний музей історії Великої Вітчизняної війни, експонати якого розповідають про події війни на території нашої країни і наглядно демонструють внесок України у Перемогу над фашизмом.
    Вшановуючи пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни представники ради студентського самоврядування університету, ради ветеранів війни та праці КНТЕУ разом з ветеранами - учасниками святкових заходів поклали квіти до пам'ятника Невідомому солдатові у Парку Слави.

 

 

Відділ навчально-виховної роботи

06.05.2011
annzo
1946
остання редакція 06.05.2011