logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

TOURISMWEEK – 2023

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті за ініціативою факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу вже доброю традицією стало проведення заходів напередодні Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні, де передбачені зустрічі-лекції провідних фахівців сфери туризму та різноманітні студентські активності.

Другий рік поспіль Україна відзначає цей день в умовах повномасштабної збройної агресії росії проти України. 27 вересня 2023 р. був проведений студентський захід «TOURISMWEEK – 2023», який зібрав студентів, гостей та всіх небайдужих до подорожей.

Захід відкрив ректор університету доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік Національної академії педагогічних наук України Анатолій Мазаракі.

Дійсно, турист передусім це людина, яка понад усе любить свій рідний край. Патріотичну туристичну вікторину «Я люблю Україну» презентувала рада студентського самоврядування факультету.

Першокурсниками разом із наставниками кафедр факультету були представлені локації, об’єднані темою «Туризм, війна, освіта», для яких цей захід став емоційно-насиченим з професійним спрямуванням. Окрема локація була виділена для проведення художнього пленеру «Барви подорожей».

Всім учасникам та гостям фестивалю було запропоновано спробувати себе у різноманітних туристичних квестах: «Подорож винними регіонами світу» та «Автентичні страви України», переможці яких отримали смачні подарунки, а також у змаганнях з перетягування канату «Сильні – єдині» та відвідати майстер-клас «Наукові основи алгоритму надання долікарняної допомоги під час туристичних походів».

У рамках профорієнтаційних заходів, організованих кафедрами туризму та рекреації і готельно-ресторанного бізнесу, до інтерактивних заходів були долучені учні школи № 217 та студенти Київського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ, яким також була проведена екскурсія «ДТЕУ.ENIGMA».

Бажаємо усім у цей непростий час мати можливості освоювати цікаві туристичні маршрути!

Валентина Жученко, заст. декана факультету, доцент кафедри туризму та рекреації

27.09.2023
43630
1032
остання редакція 28.09.2023
43630