logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародна практична підготовка студентів ФРГТБ

Загальна інформація

У рамках підписаної угоди про партнерство з організації практичної підготовки між Державним торговельно-економічним університетом та міжнародною компанією «Форт Нокс ООД» студенти ФРГТБ успішно пройшли практичну підготовку на базі апартготелю «Premier Fort Beach Hotel» (м. Светий Влас) - лідера готельного бізнесу Болгарії.

За результатами практичної підготовки у період з 19 червня по 16 вересня 2023 року студенти здобули комплекс професійних компетентностей, що у подальшому гарантуватиме їх успішну, продуктивну та ефективну професійну діяльність у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Також студенти отримали можливість оволодіти навичками спілкування англійською та болгарською мовами.

У підсумку студенти ДТЕУ нагороджені сертифікатами міжнародного зразка, які стануть запорукою їх професійного розвитку у сфері гостинності.

Дякуємо нашим шановним партнерам за професійний підхід та співпрацю!

Відгуки студентства про міжнародне стажування у Болгарії:

4 курс, 15 група, Третяк Оксана

«Я набула гарного досвіду під час проходження практики. Насамперед, це спілкування з різними людьми, уміння працювати у колективі, шукати певні домовленості. Крім того, у мене була можливість спробувати попрацювати на різних посадах, взяти участь у фахових майстер-класах по роботі з гостями, познайомитися з багатьма нереально гарними  людьми, які стали мені справжніми друзями. Важливе значення для мене особисто має практика спілкування іноземними мовами. Дізналася багато інноваційної інформації в обраному професійному середовищі, яка мені дуже потрібна для подальшого  кар’єрного зростання».

3 курс, 10 група, Петренко Поліна

«Практика у Болгарії забезпечила мені можливість отримати хороший досвід та поглибити знання у сфері гостинності. Зокрема, я мала змогу пізнати культуру сфери обслуговування іншої країни, опанувати навички використання спеціалізованого програмного забезпечення, підвищити власні комунікативні вміння спілкування з інтернаціональним контингентом гостей та удосконалити навички володіння англійською та болгарською мовами».

4 курс, 5 група, Мельник Аліна

«Загалом, практика дала мені можливість поглибити знання та  розуміння функціонування сфери обслуговування, принципи та правила комунікації з різними сегментними аудиторіями гостей закладу, правильно комунікувати з гостями та з’ясувати, як їх залишати задоволеними. 

Обслуговування гостей здійснювалось англійською, болгарською та українською мовами, що надавало можливість удосконалювати іноземні мови та вивчати культуру різних національностей. Крім того, під час практики була можливість отримати навички роботи у стресових ситуаціях  при одночасному прийманні великої кількості замовлень.

Я вдячна університету за можливість набути професійних навичок під час практики, що у перспективі стане хорошим фундаментом для мого кар’єрного зростання в обраній сфері».

         

Тетяна ТКАЧУК,
заступник декана ФРГТБ з науково-методичної роботи та міжнародних зв’язків

03.10.2023
Вінс Валерій Вікторович
1227
остання редакція 04.10.2023
43630