logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Реалізація міжнародного співробітництва представників ДТЕУ та Академії професійної освіти «Меркур»

Загальна інформація

Делегати від факультету ресторанного-готельного та туристичного бізнесу ДТЕУ у складі декана Надії Ведмідь (д-р екон. наук, проф.), завідувача та викладачів кафедри готельно-ресторанного бізнесу Маргарити Бойко (д-р екон. наук, проф.) Мирослави Босовської (д-р екон. наук, проф.), Оксани Полтавської (канд. екон. наук, доц.) 20‒26 вересня 2023 року взяли участь у Міжнародному транскордонному проєкті «Дні УКРАЇНИ‒2023 у м. Кошице» та словацько-українському форумі «SUF2023», м. Кошице‒м. Калужа, Словацька Республіка, які спрямовано на співробітництво у сфері освіти, розвитку туризму, економіки та безпеки України та Словацької Республіки.

Під час заходів Надія Ведмідь презентувала освітній та науковий бренд університету, ознайомила присутніх та колег із соціальними проєктами, одним із яких є проєкт «Ми сильні – коли ми разом». Викладачами-учасниками кафедри готельно-ресторанного бізнесу ДТЕУ було проведено персоналізовані зустрічі з представниками академічного менеджменту та консультації щодо освітніх програм та специфіки їх викладання, а також приділено увагу особливостям освітнього процесу в ДТЕУ.

Крім того, у рамках угоди про співпрацю та партнерство з Академією професійної освіти «Меркур» було заплановано проходження тренінгової програми «International strategic partnership of education, science and business of hospitality for the integration of Ukraine into the EU». За результатами тренінгу  учасників нагороджено сертифікатами про міжнародне стажування загальним обсягом 180 годин (6 кредитів ЄКТС).

Набутий досвід сприятиме розвитку та вдосконаленню змісту освітніх програм кафедри готельно-ресторанного бізнесу з метою їх імплементації на ринку освітніх послуг та ринку праці ЄС.

Державний торговельно-економічний університет висловлює щиру вдячність раднику прем’єр-міністра Словацької Республіки з питань транскордонного співробітництва з Україною Едуарду Бурашу та директору Академії професійної освіти «Меркур» Яну Брецку за запрошення та можливість взяти участь у міжнародних заходах.

Надія Ведмідь,
декан факультету  ресторанно-готельного
та туристичного бізнесу

26.09.2023
43630
487
остання редакція 09.10.2023
43630