logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Побудова персонального бренду в мережі LinkedIn: майстер-клас фахівців компанії «Deloitte»

Загальна інформація

Сучасний ринок праці висуває високі вимоги до шукачів роботи, які постійно зростають в умовах війни. Студенти ДТЕУ розуміють, що поєднувати навчання та роботу – це також робота над побудовою персонального бренду. Та не тільки про це мали можливість поспілкуватися 5 жовтня 2023 року студенти 3-го та 4-го курсів ФЕМП  зі спікерами іміджевої консалтингово-аудиторської компанії «Deloitte»[1] керівницею відділу рекрутингу та бренду роботодавця Ольгою Онопрієнко та фахівцем з підбору персоналу Анастасією Дженай у форматі Teams-конференції.

Під час пізнавального майстер-класу та змістовної презентації на тему «Персональний бренд в LinkedIn» на лекційних заняттях з навчальних дисциплін «Командоутворення» та «HR-менеджмент» спікери ознайомили майбутніх управлінців з агробізнесу, публічного управління і HR-менеджменту та цінностями функціонування компанії «Deloitte», призначенням мережі LinkedIn для формування персонального бренду, її корисними функціями для пошуку та віднаходження роботи для молоді, із секретами формування власного портфоліо, а також зацікавили та поінформували студентів про можливості стажування в компанії.

Завдяки наданій кваліфікованій інформації слухачі дізналися багато корисних порад для успішного працевлаштування та командної роботи, отримали вичерпні відповіді на всі запитання.

Дякуємо організаторам зустрічі – доценту Ірині Миколайчук та професору Валентині Жуковській за можливість поспілкуватися із майстрами мережі LinkedIn, а пані Ользі та пані Анастасії – за приділений студентам час та бажання ділитися професійними секретами.

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
кандидат економічних наук,
доцент кафедри менеджменту

 

[1] «Делойт» – це глобальна найбільша у світі мережа компаній, що об'єднує близько 415 000 висококласних фахівців більш ніж у 150 країнах світу понад 175 років, які забезпечують надання послуг у сфері аудиту, управлінського та фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування, а також супутні послуги клієнтам державного і приватного секторів. Команда «Делойт» в Україні – це понад 500 співробітників, які працюють в Україні з 1993 року, керуючись спільними цінностями компанії.

05.10.2023
433884
823
остання редакція 12.10.2023
433884