logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Викладач ДТЕУ став лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Молодий Правник Року»

Загальна інформація

У Києві 14 жовтня відбулося нагородження лауреатів та переможців Всеукраїнського конкурсу «Молодий Правник Року». Так, у номінації «Молодий науковець» відзначили Мельниченка Руслана Володимировича, канд. юрид. наук, в.о. завідувача кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу ДТЕУ та адвоката. Зокрема, його нагородили за високі досягнення та вагомий внесок у розвиток юридичної науки.

«Ця нагорода є не лише визнанням моїх праць, наукової, професійної діяльності, але і стимулом продовжувати працювати на благо нашої країни, вчити нове покоління. Я вдячний за підтримку команді кафедри та університету, які завжди вірили в мене і надихали на досягнення нових вершин», – подякував Руслан Володимирович під час урочистого нагородження.

Вручали премії заступник директора Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України доктор юридичних наук, заслужений юрист України Оніщенко Наталія Миколаївна та заступник Голови Національної асоціації адвокатів України доктор філософії і керівний партнер компанії GOLAW Гвоздій Валентин Анатолійович.

Довідка: Всеукраїнський Конкурс «Молодий Правник Року» був започаткований у 2009 році та є важливою подією для юридичної спільноти та громадськості України. Цей конкурс – не лише змагання, а унікальний простір для комунікації та обміну досвідом серед молодих правознавців. Цьогоріч Форум молодих юристів України зібрав провідних експертів галузі, зокрема, адвокатів, суддів, партнерів юридичних об’єднань, громадських діячів, науковців, а також студентів-правників з метою обговорення найактуальніших питань щодо застосування законодавства, судової практики та нових можливостей для професійного розвитку.

Понад 1500 молодих юристів з усієї України взяли участь у конкурсі. У номінації «Молодий науковець» переможця визначали за такими критеріями»:

  • наукова активність;
  • наукові досягнення;
  • практична діяльність;
  • участь у міжнародних проєктах.

Щиро вітаємо Мельниченка Руслана Володимировича з цією нагородою та бажаємо нових звершень у науковій та професійній кар’єрі. Нехай ця номінація буде лише початком великих досягнень!

Декан факультету міжнародної торгівлі та права
Державного торговельно-економічного університету
ГОНЧАРОВА Юлія Анатоліївна

14.10.2023
433884
780
остання редакція 17.10.2023
433884