logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Лекція «Детальний погляд на Брекзит: всебічне дослідження» в рамках спільного академічного проєкту Салфордського університету та ДТЕУ

Загальна інформація

У рамках співпраці між Салфордським університетом у Великій Британії та Державним торговельно-економічним університетом стартував спільний академічний проєкт «Серія панельних дискусій ДТЕУ – Салфорд».

Проєкт дає можливість студентам та викладачам зібратися разом і обговорювати теми, що становлять взаємний інтерес. На кожній сесії розгядається окрема тема, яка має на меті заохотити до поглибленого вивчення та конструктивного діалогу. Сесії проводяться під керівництвом викладача, який має великий науковий інтерес до предметної області, із залученням експертів, які можуть поділитися своїми знаннями та думками з учасниками дебатів.

Завдяки відкритим дискусіям та спільному навчанню цей проєкт показує, як університети з різних країн можуть працювати разом і допомагати людям краще розуміти один одного. Лекції проводятся англійською мовою.

У середу, 18.10.2023 о 14:00, відбулася перша лекція із серії на тему «Детальний погляд на  Брекзит:  Всебічне  дослідження»,  яку  представив

д-р Саймон Айрланд, керівник групи міжнародного партнерства бізнес-школи Салфордського університету. Лекція та панельна дискусія стосувалися таких питань, як референдум і ситуація після референдуму у Великій Британії, дослідження альтернативних моделей та чотирьох свобод членства в ЄС, майбутні торговельні угоди, поточна ситуація. Експертами дискусійної групи були д-р Адріан Монаган, старший викладач міжнародного бізнесу, Жаклін Кертіс, співробітник відділу міжнародного партнерства Салфордської бізнес-школи, Нік Крофт, старший співробітник міжнародного відділу з європейських питань, д-р Марія Паола Рана, гарант бакалаврської програми бізнес-менеджменту та економіки Салфордської бізнес-школи.

Щиро дякуємо колективу Салфордського університету за плідну співпрацю!

Дар’я Іващенко,
начальник відділу міжнародних зв’язків

18.10.2023
433884
600
остання редакція 20.10.2023