logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Територіальне управління Бюро економічної безпеки м. Києва – новий стейкголдер ДТЕУ

Загальна інформація

Державний торговельно-економічний університет та Територіальне управління Бюро економічної безпеки м. Києва 10 жовтня 2023 року уклали Угоду про співпрацю та Меморандум про партнерство.

Головною метою підписання Угоди та Меморандуму є розвиток співпраці з реалізації освітніх програм першого-третього рівнів вищої освіти за спеціальностями «Право» та «Міжнародне право», залучення досвіду, професійних компетентностей та ресурсів Територіального управління для формування якості освітніх програм ДТЕУ, створення якісних науково-дослідницьких, інформаційно-аналітичних та експертних матеріалів, забезпечення практичної підготовки студентів, формування професійних та інших компетентностей майбутніх фахівців Бюро економічної безпеки, проведення спільних наукових та науково-практичних заходів.

Під час зустрічі з керівництвом, викладачами і студентами ДТЕУ керівник Територіального управління Бюро економічної безпеки м. Києва Віталій ДРАГУНОВ зазначив, що підписання Угоди про співпрацю та Меморандуму про партнерство є підтвердженням позитивних та продуктивних партнерських відносин між ДТЕУ та суб’єктами економічної безпеки держави. Він також висловив упевненість у тому, що випускники правничих освітніх програм ДТЕУ стануть якісним підсиленням кадрового складу органів і підрозділів Бюро економічної безпеки.

Ректор Державного торговельно-економічного університету Анатолій МАЗАРАКІ, професор, академік, заслужений діяч науки і техніки України, наголосив на тому, що налагодження партнерських відносин зі стейкголдерами є необхідною запорукою підготовки правознавців нової генерації, здатних успішно розв’язувати найскладніші та найвідповідальніші завдання практичної діяльності.

Анна Гуржій, доцент кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права

10.10.2023
43630
480
остання редакція 24.10.2023
43630