logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Назвалися людьми - будьте людяними!

Загальна інформація

Травнева субота - 14 число за календарем, день, який, зазвичай, проводять вдома з рідними: травневі свята, пікніки і подібні речі. А як бути, якщо твоя домівка - дитячий будиночок?! Вони чекають на диво, яке включає в себе: розуміння, потрібність, дружелюбність. Тож сьогодні студенти ФРГТБ поспішають, аби допомогти, аби дізнатися як справи у вихованців "Сонечка", яким тільки і залишилось, що сподіватися на людяність та очікувати подарунків від долі. І ось настав час зустрічі: щирі посмішки, які не купиш за гроші, бо вдячність не продається, ніжність і бажання приголубити, які не сплутати ні з чим. Хоча би сьогодні, студенти і дітки-сироти проведуть час разом, як результат - міцна дружня рука і слова підтримки, радість від отриманих уваги та подарунків, бажання приїжджати ще і ще не один раз.
    У цьому році з дитячого будинку вийдуть 2 хлопця-випускники. Думок щодо подальшого шляху мають багато, присутні й мрії про кращу долю, яку будуть намагатися вибороти. Один хлопчик вирішив вступити до нашого університету на факультет ресторанно-готельної справи та туристичного бізнесу. На запитання чим приваблює Київський національний торговельно-економічний університет просто відповів: "Усім! А зокрема тим, що буду навчатися разом з моїми друзями, разом з тими, хто не зрадить і не покине!..." Це дійсно правда, ми одна сім’я і це не порожні слова. Студенти ФРГТБ вирішили зробити хлопцям подарунки й зібралися усім нашим дружнім факультетом, щоб зібрати гроші і побачити радість на їх обличчях від подарованих нами спортивних костюмів. Побажаймо ж хлопцям успіхів як у зарахуванні на навчання, так і у професійній діяльності подалі!
    Заходи благодійності не тільки дають можливість допомогти тим, хто цього потребує, вони ще й розкривають очі на правду: у світі, на жаль, багато лиха і не кожен, хто називає себе людиною, чинить по-людяному. Хіба це природно для людини, а тим паче для батька, карати дитину, примушуючи класти руки на гарячу плиту? Це більше схоже на поведінку лютого звіра…Про такий невтішний випадок ми дізналися, коли поцікавилися у вихователів долею нових жителів "Сонечка" - 5-ти річної дівчинки та її молодшого братика. Серце завмирає, душа протестує, а мозок безпорадно шукає шляхи вирішення проблеми жорстокості проти дітей.
    Чим можемо, тим завжди допоможемо. Це стало навіть не гаслом, а життєвою настановою. Зараз усі діточки "Сонечка" користуються новенькими банними халатиками та іншими подарунками, які дружня команда ФРГТБ з радістю їм подарувала. Незабутніми залишаться ті шашлики на свіжому повітрі, що були влаштовані за допомоги наших студентів з напряму технології харчування, подаровані випускникам професійні спортивні костюми, про які навіть мріють футболісти київського Динамо, та ще купа приємних сюрпризів задля задоволення і задля бодай маленького шматочка щастя діточок.
    Студенти ФРГТБ вже давно усвідомили важливість щоденних дій і відповідальність за них, відповідальність за свої слова. Ми пам'ятаємо, що ми носимо титул Людина і намагаємось виконувати програму максимум, аби не втратити своє обличчя. І хай ми не можемо за одним разом розв'язати всі проблеми цих діточок, але ми дійсно щиро хочемо допомогти і будемо це робити бодай що!

 

 

 

Лянная Наталія ФРГТБ 1.1

16.05.2011
annzo
1789
остання редакція 16.05.2011
annzo