logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Дебют першокурсника 2023: відчуй ритм!

Загальна інформація

Традиційний і щоразу довгоочікуваний захід, який відкриває нових зірок на небосхилі ДТЕУ – Дебют першокурсника – відбувся 26 жовтня 2023 року. Талановиті й амбітні, цілеспрямовані й натхненні першокурсники 6 факультетів змагались за першість у 3 номінаціях: «Вокал», «СТЕМ» (Студентський театр естрадних мініатюр) та «Хореографія». Девіз конкурсу цього року – «Відчуй ритм!».

Для учасників це омріяна і надзвичайно хвилююча подія. Майже 2 місяці наполегливих тренувань – і ось змагання, яке визначить, хто ж стане цьогорічним володарем Кубку Дебюту.

Відкрив захід ректор університету і найпалкіший прихильник Дебюту першокурсника Анатолій Антонович Мазаракі. Він зазначив: «Я бачив вже багато поколінь на цій сцені, і приємно, що до нас завжди приходять талановиті люди. Знайте, що наша з вами робота – навчання, культурно-мистецькі та благодійні заходи – це наш внесок у Перемогу України».

Виступи конкурсантів оцінювало зіркове журі, до складу якого увійшли:

  • Ігор Ласточкін – талановитий актор, телеведучий, комік і популярний український шоумен, володар Кубка Президента України, тренер-чемпіон «Ліги сміху», ведучий програми «Розсміши коміка»;
  • Дмитро Осипенко – професіонал у сфері хореографічної індустрії. На його досвіді робота з численними видатними артистами, такими як Monatik, WellBoy, Джамала, Go_A, Mishelle Andrade, KADNAY, The HARDKISS, Lida Lee;
  • гурт Tember Blanche: Владислав Лагода та Олександра Ганапольська – український музичний інді-поп гурт, фіналісти Національного відбору «Євробачення-2023», учасники шоу «Голос країни», виконавці шалено відомого треку «Вечорниці». Варто зазначити, що Владислав є випускником нашого університету;
  • Аделіна Делі – українська танцівниця, хореограф та модель, учасниця танцювального проєкту «Танці з зірками». Працювала з відомими артистами та виступає у балеті Насті Каменських;
  • Олександр Венедчук – сценарист, актор, гуморист, імпровізатор та один з засновників команди «Ветерани Космічних Військ», яка підкорювала сцену своїми виступами не один рік і здобула перемогу в ювілейному сезоні «Ліги сміху», випускник нашого університету.

Вже другий рік поспіль культурно-мистецькі заходи університету мають на меті збір коштів на потреби ЗСУ. Так, у рамках проведення Дебюту першокурсника 2023 реалізовано 2 студентські ініціативи, завдяки яким вдалось зібрати 230 630 грн:

  • у номінації «Незламні» факультети змагались за найбільшу зібрану суму донатів. Кожен, хто хотів підтримати свою команду, міг зробити внесок на її рахунок. Проте у підсумку переможцями визначено всіх студентів Державного торговельно-економічного університету, яким разом вдалось зібрати 100 630 грн;
  • організовано аукціон з розіграшу кубку Дебюту першокурсників, який протягом 2012-2022 років передавався новому переможцю конкурсу. За цю пам’ятну річ виручено 130 000 грн. Меценатом виступив Батина Богдан.

Під час змагань учасники продемонстрували високий рівень підготовки і неабияке бажання перемогти. Результати команд за номінаціями виглядають таким чином:

Вокал

СТЕМ

Хореографія

І місце

ФІТ

ФІТ

ФІТ

ІІ місце

ФМТП

ФМТП

ФЕМП
ФРГТБ

ІІІ місце

ФЕМП

ФТМ

ФФО

IV місце

ФТМ

ФРГТБ

ФТМ

V місце

ФРГТБ

ФЕМП

ФМТП

VI місце

ФФО

ФФО

За результатами оцінок журі володарем довгоочікуваного Кубку «Дебют Першокурсника – 2023», вперше в своїй історії, став факультет інформаційних технологій! Друге місце посіла команда факультету міжнародної торгівлі та права, а третім став факультет економіки, менеджменту та психології.

Вітаємо переможців! Дякуємо ЗСУ за можливість проводити подібні заходи!

Разом – до Перемоги!

26.10.2023
43630
1309
остання редакція 31.10.2023
43630