logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Гостьова онлайн-лекція «Інструменти реалізації молодіжної політики в сучасному світі»

Загальна інформація

У рамках організаційної роботи викладачів кафедри публічного управління та адміністрування 30 жовтня 2023 року здобувачі ступенів вищої освіти за освітніми програмами «Муніципальний менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування» мали змогу відвідати гостьову онлайн-лекцію на тему «Інструменти реалізації молодіжної політики в сучасному світі».

Спікеркою зустрічі була Марина Попатенко, радниця з питань політики та залучення Програми USAID «Мріємо та діємо», провідна експертка в галузі молодіжної політики.

Під час лекції учасники отримали унікальну можливість ознайомитися з ключовими аспектами молодіжної політики в Україні, включаючи сучасні тенденції, програми та можливості для молоді у воєнний час.

Експертка зупинила свою увагу на таких важливих питаннях, як:

  1. Роль молоді у формуванні політичних процесів.
  2. Інструменти сприяння активізації молодіжної участі в політиці.
  3. Програми та проєкти, спрямовані на розвиток та підтримку молодіжних ініціатив: Національна програма залучення молоді до відновлення України (https://vidnova.org.ua/), CareerHub (https://careerhub.in.ua/), Будуємо Україну разом (https://www.bur.org.ua/), Streetculture, Національна волонтерська платформа (https://platforma.volunteer.country/).

Лекція стала платформою для жвавої дискусії та обміну ідеями, під час якої учасники мали можливість поставити запитання та обговорити ключові аспекти молодіжної політики з досвідченою фахівчинею.

Кафедра публічного управління та адміністрування щиро вдячна пані Марині за цікаву, корисну та теплу зустріч, отримані знання, гарний настрій та з нетерпінням очікує на проведення подальших зустрічей!

Канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри публічного управління та адміністрування
Ільїна Анастасія Олександрівна

30.10.2023
433884
610
остання редакція 01.11.2023