logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вітаємо партнера ДТЕУ компанію «Епіцентр К» з перемогою у номінації престижної Премії HR-бренд Україна 2023!

Загальна інформація

Вже 12 років поспіль, в кінці жовтня, в нашій країні відбувається церемонія вручення престижної Премії HR-бренд Україна. Це – головна, щорічна, незалежна, авторитетна премія за найбільш успішні проєкти в галузі управління людським капіталом, репутацією та іміджем компаній як роботодавців.

Ми вітаємо партнера та стейкголдера ДТЕУ компанію «Епіцентр К», проєкт якої «Епіцентр майбутнього» став переможцем у номінації «Кращий проєкт із залучення талановитої молоді».

«Епіцентр майбутнього» це інноваційна програма, метою якої є залучення та подальший розвиток талановитої молоді, що навчається у закладах освіти нашої країни та спрямована на створення тісних зв'язків між академічним середовищем та реальним бізнес-світом. Програма складається з послідовних компонентів, а саме:

  • практична підготовка студентів в офлайн та онлайн форматах;
  • реалізація освітніх проєктів;
  • впровадження дуальної освіти.

Компоненти цієї програми вже не один рік реалізуються в нашому університеті. Це й практична підготовка здобувачів освіти, й участь фахівців компанії в якості бізнес-менторів в навчально-науковому центрі бізнес-симуляції ДТЕУ, й залучення студентів до освітнього онлайн-проєкту «Business Podcasts», де експерти компанії розповідають про нові бізнес-технології, концепти, тренди тощо.

Наша співпраця з «Епіцентр К» має системний характер та конкретні результати, що дозволяє молоді знайомитися з кращими бізнес-практиками й інтегруватися в бізнес-спільноту. Саме це підкреслила директор навчально-наукового центру бізнес-симуляції ДТЕУ Оксана Трубей, у своєму виступі якій увійшов до презентаційного відеороліка проєкту «Епіцентр майбутнього» та був представлений в рамках Премії HR-бренд Україна.

Радіємо успіхам компанії «Епіцентр К» та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Олена Пурденко, канд. екон. наук., доцент,
заступник директора Навчально-наукового центру бізнес-симуляції ДТЕУ 

07.11.2023
43630
805
остання редакція 08.11.2023
43630