logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ДТЕУ на People Management Conference

Загальна інформація

Представники Державного торговельно-економічного університету разом з представниками українського бізнесу взяли участь у наймаштабнішому івенті «PEOPLE MANAGEMENT CONFERENCE: час дорослих рішень», організованому 1 листопада 2023 року партнерами освітніх програм «Реклама» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» KA Group.

«PEOPLE MANAGEMENT CONFERENCE: час дорослих рішень» – стратегічна зустріч для відвертого обміну досвідом адаптації і побудови нової архітектури менеджменту.

В обговоренні питань, порушених на платформі обміну експертизою PM-конференції разом з  CEO, CHRO, HRD, HRG, HR & OD, HR BP, Learning & Development, Head & Talent Leaders, Recruiters, долучилися Бідюк Алла, директор Інституту вищої кваліфікації, Попова Майя, заступник директора.

Під час заходу відбувся обмін досвідом, конструктивний діалог експертів лідерів ринку. Пройшло шість воркшопів з PM-практик, управління та архітектури менеджменту. Виступило більше 20 спікерів, які надали представникам та здобувачам вищої освіти інформацію про цінності, що сформують people-менеджмент у 2023 році, та  основні парадокси лідерського мислення, а також, як інтегрувати різний досвід у команді, генерувати енергію для фокусу ефективної роботи і прийняття якісних рішень та як лідеру мотивувати команду і які тренди та зміни потреб співробітників під час війни впливають на дизайн та культуру організацій. Учасники отримали рекомендації про те, які саме метрики найбільш ефективні, за якими майбутнє, а від  яких варто відмовитися у роботі з командою.

Особлива подяка організаторам події KA Group, драйверу трансформації й розвитку компаній, і представникам Творчого рекламного об’єднання студентів ДТЕУ за інформаційну підтримку, відеозйомки, інтерв’ю та популяризацію університету: Богдану Кулинку, Нестеренко Дарині,  Федотову Микиті, Гелеті Христині, Галичому Антону, Стеценко Єлизаветі, Бутовській Ангеліні, Діхтяренко Анні,  Знобішиній Вірі, Псядлу Назару,  Мусійко Поліні, Божковій Анастасії, які  були учасниками цієї неймовірної події, здобули нові знання, набули практичних навичок.

Чекаємо на нові події та зустрічі!
Єднаємося задля перемоги!
Згуртований ДТЕУ – разом ми сила!

    

Гнатенко Катерина, здобувачка освітньої програми
«Реклама і зв’язки з громадськістю»

Діана Файвішенко, завідувач кафедри журналістики та реклами

01.11.2023
43630
794
остання редакція 09.11.2023
433884