logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Комунікації в командній роботі в умовах війни: майстер-клас Володимира Кличановського

Загальна інформація

Власники та керівники вітчизняних підприємств неухильно ведуть пошук інноваційних засобів адаптації бізнесу до турбулентного середовища змін. Однак, якщо функціонує злагоджена команда, то можна подолати багато проблем і побудувати нові моделі поведінки на ринку.

14 листопада 2023 р. на відкритій лекції зі студентами 2-го курсу та 4-го курсу ФЕМП, які навчаються за освітніми програмами «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент персоналу», успішний бізнесмен та стратегічний партнер університету Володимир Кличановський – директор ТОВ «Інжинірингова компанія «НОВА ЛАЙТ» поділився досвідом комунікацій у командній роботі.

Під час зустрічі пан Володимир презентував власний креативний підхід до командоутворення, що понад 12 років поспіль дозволяє йому утримувати професійний та стабільний склад команди. Як зазначив спікер, значущість тимбілдингу в компанії зумовлена ефектом бумерангу, коли працівники повертаються на роботу через деякий час, отримавши досвід в інших сферах діяльності. Студенти дізналися, що завдяки створенню потужної команди, яка працює на результат та використовує всі переваги онлайн-комунікацій, компанія має високий рівень репутації на вітчизняному та міжнародному ринку послуг у сфері світлотехнічного проєктування.

Крім того, спікер підкреслив та продемонстрував на власному прикладі взаємозв’язок особистісного та професійного розвитку, надав перелік сучасної літератури, ознайомлення з якою сприяло розвитку кар’єри директора інжинірингової компанії.

Щиро дякуємо пану Володимиру за змістовний та креативний майстер-клас, що став для наших студентів додатковим мотиватором у вдосконаленні професійних та особистісних навичок. Традиційно чекаємо на нові зустрічі, зичимо миру, успішних проєктів та швидкої Перемоги України!

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту

14.11.2023
43630
329
остання редакція 22.11.2023