logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Розпочато підготовку конференції з питань оцінювання збитків, завданих російською федерацією внаслідок повномасштабного вторгнення в Україну

Загальна інформація

Наш університет продовжує роботу, спрямовану на наукове та практичне забезпечення економічної та соціальної політики повоєнного відновлення України. Раді повідомити, що розпочато підготовку до проведення міжнародної міждисциплінарної конференції з питань оцінювання збитків, завданих повномасштабним вторгненням російської федерації.  

У цьому заході візьмуть участь J.S. Held – міжнародна консалтингова компанія,  яка здійснює технічну, наукову, фінансову та стратегічну експертизу, а також представники Бізнес-школи Національного університету Сінгапуру, дослідники якої спеціалізуються саме на проблематиці. 

Нещодавно відбулася зустріч академічної спільноти Державного торговельно-економічного університету з паном Ієном Поттером, віцепрезидентом J.S. Held, доцентом Бізнес-школи Національного університету Сінгапуру.

 Державний торговельно-економічний університет представляли:  

  • Дар’я ІВАЩЕНКО, доктор філософії з міжнародного права, доцент кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права, начальник відділу міжнародних зв'язків ДТЕУ; 
  • Тамара КОРТУКОВА, доктор філософії з міжнародного права, доцент кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права; 
  • Олена ФОМІНА, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування; 
  • Світлана СЕМЕНОВА, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри обліку та оподаткування. 

Під час зустрічі було досягнуто домовленості щодо підписання Меморандуму про співробітництво між Державним торговельно-економічним університетом та J.S. Held – міжнародною консалтинговою компанією.

Пан Ієн Поттер у квітні – червні 2023 року провів англомовний сертифікатний курс «Оцінка збитків у міжнародних спорах». Висловлюємо йому вдячність за підтримку ідеї проведення конференції та сприяння розвитку співпраці із університетом у такий складний для нашої країни  час, що є виявом справжньої дружби, яка, маємо надію, триватиме й надалі.

Запрошуємо колег долучитися до організації майбутньої конференції та взяти у ній участь.  

Контактна особа – Тамара Кортукова, t.kortukova@knute.edu.ua

28.11.2023
43630
1415
остання редакція 28.11.2023
43630