logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Ресторанні техніки та технології: європейський досвід»

Загальна інформація

 13 лютого 2024 року

 о 12:00

  Копус Е та на платформі ZOOM (посилання)

  • Ідентифікатор конференції: 710 4508 9597
  • Пароль: TUf1Q4

  Олександр Гриценко – асистент кафедри і випускник магістратури 2019 року, практикуючий шеф-кухар ресторану «La Frusta» (Київ), багаторазовий призер 15-ти міжнародних кулінарних змагань в Україні, Туреччині, Греції, Македонії, Словаччині, фіналіст кулінарного шоу «МайстерШеф. Професіонали».

-

 Детальніше про захід:

Ви маєте чудову можливість ознайомитися із сучасними європейськими техніками та технологіями, новітнім обладнанням, що використовуються в ресторанному бізнесі.

Захід проходить за ініціативи кафедри технології і організації ресторанного господарства.


Контакти організаторів

  Телефон: +38(044) 531 48 44    E-mail: ktogh@knute.edu.ua

05.02.2024
433884
323
остання редакція 12.02.2024
43630