Майстер-клас «Ресторанні техніки та технології: європейський досвід»
Загальна інформація
13 лютого 2024
року
о 12:00
Копус
Е та на платформі ZOOM (посилання)
Олександр Гриценко –
асистент кафедри і випускник магістратури 2019 року, практикуючий
шеф-кухар ресторану «La Frusta» (Київ), багаторазовий призер 15-ти
міжнародних кулінарних змагань в Україні, Туреччині, Греції,
Македонії, Словаччині, фіналіст кулінарного шоу «МайстерШеф.
Професіонали».
-
Детальніше про
захід:
Ви маєте чудову можливість ознайомитися із сучасними європейськими техніками та технологіями, новітнім обладнанням, що використовуються в ресторанному бізнесі.
Захід проходить за ініціативи кафедри технології і організації ресторанного господарства.
Контакти організаторів
![]() |
![]() |
![Творець Творець](http://stat.knute.edu.ua/img/user.png)
![Кiлькiсть переглядiв Кiлькiсть переглядiв](http://stat.knute.edu.ua/img/eye.png)
![Редактор Редактор](http://stat.knute.edu.ua/img/user.png)