Майстер-клас «Ресторанні техніки та технології: європейський досвід»
Загальна інформація
13 лютого 2024
року о 12:00 Копус
Е та на платформі ZOOM (посилання) Олександр Гриценко –
асистент кафедри і випускник магістратури 2019 року, практикуючий
шеф-кухар ресторану «La Frusta» (Київ), багаторазовий призер 15-ти
міжнародних кулінарних змагань в Україні, Туреччині, Греції,
Македонії, Словаччині, фіналіст кулінарного шоу «МайстерШеф.
Професіонали».
-
Детальніше про захід:
Ви маєте чудову можливість ознайомитися із сучасними європейськими техніками та технологіями, новітнім обладнанням, що використовуються в ресторанному бізнесі.
Захід проходить за ініціативи кафедри технології і організації ресторанного господарства.
Контакти організаторів
Телефон: +38(044) 531 48 44 | E-mail: ktogh@knute.edu.ua |