logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вебінар «Побудова стратегії компанії в умовах макроекономічної нестабільності»

Загальна інформація

Вебінар на тему «Побудова стратегії компанії в умовах макроекономічної нестабільності» відбувся 27 лютого 2024 року за ініціативою кафедри економічної теорії та конкурентної політики для студентів факультету економіки, менеджменту та психології, аспірантів та науково-педагогічних працівників. Спікером виступила Анастасія Гузенко, аналітик зі стратегії «LIZARD INVESTMENT GROUP CORP», доктор філософії з економіки.

Пані Анастасія розкрила сутність практичного підходу до розуміння стратегії на підприємстві, його складові та етапи розроблення. Спікер поділилася власним досвідом вдалих кейсів у розробленні та реалізації стратегічних планів великих підприємств України, зокрема під час війни, поділилася думками щодо функціонування ринків будівельних матеріалів та кінопрокату в Україні, оцінила поточні виклики стосовно виробничої та інвестиційної діяльності, зумовлені воєнним станом. Висвітлила перспективи розвитку ринку будівництва і будівельних матеріалів як похідного від нього. Акцентувала увагу на важливості стратегічного планування, наявності власної візії у підприємства, особливо в умовах війни, оскільки вона визначає напрями дій та забезпечує стійкість і успішність у найскладніших обставинах.

Особливу зацікавленість у здобувачів вищої освіти викликали питання практичного досвіду лекторки в реалізації стратегій: «Як розробити вдалу стратегію новому підприємству, які навички стратегічного аналітика є найбільш затребуваними у сучасного роботодавця, як підприємство планує зменшення втрат готової продукції під час транспортування, чим відрізняється вітчизняний ринок кінопрокату від американського?»

Здобувачі вищої освіти й науково-педагогічні працівники університету та кафедра економічної теорії та конкурентної політики щиро вдячні пані Анастасії за дуже змістовний, цікавий та оригінально проведений вебінар!

Владислав БОЛГОВ,
доцент кафедри економічної теорії  та конкурентної політики ДТЕУ

27.02.2024
433884
442
остання редакція 29.02.2024
433884