logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

NEW стейкголдери ДТЕУ!

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є одним із пріоритетних напрямів діяльності університету, складовою Системи управління якістю / Системи забезпечення якості вищої освіти.

Постійний діалог з роботодавцями сприяє формуванню сучасного освітнього середовища та забезпечує актуальність освітніх програм.

Для імплементації ініціатив, що надають конкурентні переваги здобувачам вищої освіти, щомісяця до співробітництва з університетом долучаються нові стейкголдери. Партнери формують компетентності здобувачів вищої освіти, використовуючи практичний досвід та актуальні знання.

Цього місяця до співпраці з університетом долучилися нові партнери, які сприятимуть забезпеченню якісної підготовки здобувачів вищої освіти.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено в лютому 2024 року:

Договір про співробітництво з ТОВ «МАК-ЦІНИ»

ТОВ «МАК-ЦІНИ» – консалтингова компанія, що спеціалізується на проведенні маркетингових досліджень, аналітиці та консалтингу.

Сфери спеціалізації такі: інвестиційний та IT-консалтинг, цінова експертиза, дослідження ринків, розроблення програм регіонального розвитку тощо.

Договір про співробітництво з ТОВ «Рент Стайл»

Мережа шопінг центрів «Територія мінімальних цін» (ТОВ «Рент Стайл») – інтернет магазин та 18 великих магазинів з широким вибором одягу, взуття, іграшок, галантереї, товарів відпочинку для всієї родини. Місія – дарувати задоволення від життя, створюючи простір вдалих покупок якісних сучасних товарів для всієї родини за розумною ціною.

Договір про співробітництво та меморандум про співпрацю з ТОВ «КА-ГРУП» як зовнішнім партнером освітніх програм «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама» ОС «бакалавр», «магістр»

ТОВ «КА-ГРУП» (KA Group) – організатор бізнес-івентів, який щороку організовує воркшопи з міжнародними спікерами, ділові події – Сustomer Experience Management, People Management, EQ Business Forum, Business Thinkers Forum та флагманський Global Inspiring Forum.

Тематичні воркшопи та навчальні модулі з використанням провідних бізнес-інструментів для розвитку soft skills та досягнення цілей через переосмислення бізнес-стандартів.

Для керівників компаній КА Group реалізовує комунікацію з міжнародними експертами для вдосконалення форм управління та ведення бізнесу на етапі глобальних організаційних трансформацій.

Партнер університету з 2021 року.

Меморандум про співпрацю з Комунальною науково-дослідною установою «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» як зовнішнім партнером освітніх програм за спеціальностями ОС «бакалавр»: 022 «Дизайн», 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 193 «Геодезія та землеустрій», 242 «Туризм і рекреація» та ОС «магістр»: 073 «Менеджмент», 193 «Геодезія та землеустрій», 242 «Туризм і рекреація»

Комунальна науково-дослідна установа «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» здійснює:

  • науково-експертне супроводження розроблення та вдосконалення механізмів управління розвитком міста;
  • розроблення науково-методичних матеріалів з питань управління містом;     
  • комплексний і секторальний аналіз та прогнозування основних тенденцій соціально-економічного розвитку міста;
  • діяльність у сфері інформатизації, створення інформаційних ресурсів, їх технологічне та системне обслуговування.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Чистий туризм» як зовнішнім партнером освітніх програм за спеціальностями ОС «бакалавр»: 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 242 «Туризм і рекреація» та ОС «магістр»: 073 «Менеджмент», 242 «Туризм і рекреація»

Компанія «Чистий туризм» – холдинг, який обєднав кілька проєктів. Кожен із них безпосередньо стосується туристичної галузі: Online Bistro, Need Travel, All-Round School, Internet Marketing, Прорахунок турів, Travel Soft, MICE, Global Marketing.

Договір про співробітництво з ТОВ «КОМПАС УКРАЇНА»

KOMPAS Touroperator працює на туристичному ринку з квітня
2005 року, в Україні – з 2018 року.

KOMPAS Touroperator здійснює індивідуальний підхід до організації та формування турпродукту незалежно від ціни та кількості туристів у групі. На кожному етапі контролюється якість обслуговування. Є лідером за динамічним пакетуванням. Завдяки цьому може запропонувати тури в будь-який куточок світу на регулярних рейсах авіакомпаній, зокрема lowcost-сегмента.

Більш детальна інформація про партнерство за покликанням.

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

29.02.2024
43630
488
остання редакція 07.03.2024
43630