logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відкрита лекція операційної директорки «Привітної клініки» Юлії Голтвянської та маркетолога Дмитра Горова

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті за підтримки кафедри журналістики та реклами 04 березня 2024 року відбулася відкрита лекція, під час якої студенти спеціальностей «Журналістика» та «Маркетинг» мали унікальну можливість зустрітися з провідними фахівцями у галузі медичного бізнесу та маркетингу – операційної директорки «Привітної клініки» Юлією Голтвянською та маркетологом Дмитром Горовим.

Організатором та модератором зустрічі виступив Євген Шкуров, канд. філол. наук, доц. кафедри журналістики та реклами.

На зустрічі обговорювалися ключові аспекти організації та розвитку медичного бізнесу «з нуля», без залучення інвестицій. Гості університету поділилися своїми знаннями та досвідом у створенні та розвитку медичного бренду, висвітлили юридичні можливості та перепони, а також обговорили комунікаційні та маркетингові стратегії, що застосовуються не лише у медичній сфері.

Особливої уваги було приділено практичним аспектам роботи, зокрема визначенню цілей, завдань, цільової аудиторії, KPI's, а також розробленню ефективного тону комунікації (tone of voice) для маркетингових кампаній. Цей захід підкреслив важливість практичного досвіду та знань у сучасному світі маркетингу та журналістики, демонструючи, що успіх можливий навіть у складних умовах, які не передбачають наявність інвестицій.

До зустрічі долучилися викладачі кафедри журналістики та реклами: Ольга Добродум, д-р. філос. наук, проф.; Ірина Бучацька, канд. екон. наук, доц.; Марина Ковінько, канд. філол. наук, доц.

Ця зустріч підкреслила значення практичного навчання та досвіду, надаючи студентам не тільки теоретичні знання, але й реальні навички, необхідні для успіху в сучасному світі. Особлива подяка Юлії Голтвянській та Дмитру Горовому за їх виступи та цінні поради.

ДТЕУ – разом ми сила!
Чекаємо на нові зустрічі!

Євген Шкуров,
доцент кафедри журналістики та реклами

04.03.2024
433884
561
остання редакція 08.03.2024
433884