logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» КМДА – партнер ДТЕУ

Загальна інформація

Державний торговельно-економічний університет та Комунальна науково-дослідна установа «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» КМДА 21 лютого 2024 року підписали Договір про співпрацю та Меморандум про партнерство.

Метою підписання Договору та Меморандуму є утвердження партнерських відносин та досягнення спільних цілей у сфері підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, забезпечення практичної підготовки здобувачів, залучення представників «Науково-дослідного інституту соціально-економічного розвитку міста» до процесів удосконалення та реалізації освітніх програм, проведення спільних наукових, науково-практичних заходів, розроблення і впровадження інноваційних проєктів у різних сферах розвитку міста Києва.

Директор Комунальної науково-дослідної установи «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» Сергій Павловський, доктор медичних наук, професор, підкреслив важливу роль закладів вищої освіти у розвитку суспільства, зокрема запропонував студентству та науковцям ДТЕУ долучитися до проєктів, спрямованих на вдосконалення міської інфраструктури, комунікацій та інформаційних технологій, туризму, дозвіллєвої сфери та профорієнтаційної роботи зі шкільною молоддю.

Ректор Державного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, академік, заслужений діяч науки і техніки України, д-р екон. наук, професор, відзначив особливу роль закладів вищої освіти у підвищенні рівня соціально-економічного розвитку міст та закликав присутніх долучатися до розроблення та реалізації спільних ідей і проєктів.

На церемонії підписання документів були присутні:

Наталія Притульська, перший проректор з науково-педагогічної роботи ДТЕУ, д-р техн. наук, професор, декани факультетів, завідувачі кафедр, представники наукового активу рад студентського самоврядування, керівники функціональних структурних підрозділів університету, напрями діяльності яких знаходяться у фокусі спільних наукових інтересів.

Захід організовано за ініціативою факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу (ФРГТБ), зокрема: Надії Ведмідь, декана, д-ра екон. наук, професора; Тетяни Ткаченко, завідувача кафедри туризму та рекреації, д-ра екон. наук, професора.

Попередні домовленості та визначені вектори співробітництва між ДТЕУ і столичною владою в секторі наукової й освітньої діяльності сприятимуть відновленню традицій плідної співпраці, активній спільній реалізації соціально-економічної та молодіжної політики у м. Києві, зростанню національної свідомості молоді засобами культури і туризму, що особливо важливо у воєнний час.

Тетяна Ткаченко, зав. кафедри туризму та рекреації,
Роман Мазурець, доцент кафедри туризму та рекреації

21.02.2024
433884
71
остання редакція 11.03.2024
433884