logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Престиж та кар’єрні можливості роботи у продуктовому ритейлі: відкрита лекція фахівців з персоналу АТ «Рітейл Груп»

Загальна інформація

Становлення професійного розвитку студентів в умовах складних змін на ринку праці формує комфортне мотиваційне середовище для зустрічей з представниками бізнесу. Незважаючи на повномасштабну війну в Україні, що триває два роки поспіль та значні труднощі у роботі багатьох компаній, в розвитку вітчизняного бізнесу є немало прикладів успішних змін.

Переконатися у цьому змогли 26 лютого 2024 року студенти факультету ФЕМП на відкритій лекції, що відбулася на платформі Microsoft Teams, директора з персоналу Ольги Лабенської та керівника відділу підбору та адаптації персоналу Вячеслава Смашного, одного з п’яти найбільших в Україні рітейлерів – АТ «Рітейл Груп». Компанія відома широкому колу споживачів торговельними мережами Велмарт, Велика Кишеня, ВК Експрес тощо.

Організована кафедрою менеджменту відкрита лекція фахівців була присвячена актуальній проблематиці престижу та кар’єрним можливостям роботи у продуктовому ритейлі в межах опануванням студентами спеціальності «Менеджмент» навчальних дисциплін «HR-менеджмент», «Командоутворення» та «Організаційна поведінка».

Під час зустрічі фахівці поділилися зі слухачами власним досвідом роботи та історією кар’єрного шляху, наголосили на особливостях пошуку та підбору персоналу, приділили увагу найбільш важливим компетентностям персоналу та методам їх оцінювання, підкреслили зміни, що відбулися в компанії за час війни та значну роль HR-професії в торговельному бізнесі, розкрили сучасні HR-технології в роботі з персоналом та кар’єрні можливості працівників, підходи до підвищення престижності праці робітників ритейлу, а також проінформували студентів про можливості проходження стажування.

Студентам та викладачам сподобалась інформативність лекції, відкритість та доступність спілкування з досвідченими HR-фахівцями у форматі ефективних комунікацій, відвертості та професіоналізму. Зустріч дозволила поглибити розуміння студентами важливості ефективного HR-менеджменту і підвищити їх мотивацію до досягнення високих результатів у цій сфері.

Щиро дякуємо харизматичним спікерам Ользі та Вячеславу за віднаходження у насиченому проєктами робочому графіку можливості для зустрічі зі студентською аудиторією.

Бажаємо нових професійних звершень, миру та успіхів і чекаємо на наступні зустрічі!

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту

26.02.2024
433884
156
остання редакція 11.03.2024