logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція «Фуд-дизайн гастрономічного концепту в організації обслуговування івентів»

Загальна інформація

Кафедрою технології і організації ресторанного господарства ДТЕУ 07 березня 2024 року для здобувачів ОС «бакалавр» (освітні програми «Ресторанні технології та фуд-дизайн», «Технологія і організація ресторанного бізнесу») ініційовано проведення гостьової лекції на тему «Фуд-дизайн гастрономічного концепту в організації обслуговування івентів». Присутніми заходу були студенти 2 і 3 курсів, які вивчають такі дисципліни, як: «Організація ресторанного господарства», «Фуд-дизайн», «Технології ресторанної продукції», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Етнічна кулінарія». Спікером зібрання виступив Розборський Ярослав, засновник та співвласник ресторану «La Frusta», їдальні «Бо Біжу», агенції з організації заходів із 23-річним досвідом «Візит-Сервіс», прокатної компанії «Sound Vision Solution».

Під час лекції пан Ярослав ознайомив слухачів з історією виникнення івентів, особливостями проведення заходів у різних закладах ресторанного господарства, сучасними трендами розвитку і традиціями, зокрема під час проведення дипломатичних івентів у посольствах Великої Британії та Франції, а також з вимогами щодо фуд-дизайну гастрономічного концепту.

Також, лектор звернув увагу студентів на необхідність дбайливого ставлення до національних традицій і здобутків різних країн. Підкреслив, що вдала концепція заходу, розроблена професіоналами і ними ж втілена в життя – запорука успіху будь-якого івенту. Саме про добре продумані корпоративи, тренінги, тімбілдінг, майстер-класи люди відгукуються із захопленням. Якщо ви хочете, щоб ваша подія запам’яталася і довго викликала позитивні емоції у присутніх – треба шукати індивідуальні підходи до проведення кожного заходу, прислуховуватися до побажань замовників і слідкувати за всіма новими напрями розвитку.

Кафедра технології і організації ресторанного господарства висловлює щиру вдячність пану Ярославу за цікаву та пізнавальну лекцію, участь у підготовці майбутніх фахівців ресторанного бізнесу та сподівається на подальшу співпрацю!

Федорова Д. В., д-р. техн. наук, професор,
завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства

Антонюк І. Ю., канд. техн. наук,
доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства

07.03.2024
43630
312
остання редакція 19.03.2024