logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Смарагдове місто» факультету торгівлі та маркетингу розкриває шлях до справжнього себе!

Загальна інформація

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня факультету торгівлі та маркетингу були відкриті 21 березня підписанням меморандуму з ТОВ «ТРАНС.ЄУ Україна». Стейкхолдер та партнер факультету провів презентацію програмного забезпечення сучасної платформи для ефективного пошуку перевізників та вантажів.

Із вітальним словом до гостей звернувся ректор ДТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі, який зазначив, що день факультету – це момент відзначення досягнень минулого року та окреслення перспектив майбутнього. Беручи свій початок ще з далекого 1966 року, факультет зазнав численних трансформацій і завжди вирізнявся прогресивним та інноваційним підходом. Анатолій Антонович окреслив напрями розвитку в освітній, науковій, культурній, спортивній, волонтерській, міжнародній траєкторії і побажав разом рухатися вперед до омріяної Перемоги!

Декан факультету торгівлі та маркетингу Віктор Анатолійович Осика висловив вдячність усім захисникам та захисницям України та закликав представників освітянської ниви впевнено зміцнювати позиції на навчальному фронті. Спільні інтереси, цілеспрямована командна робота,  об’єднання зусиль керівництва, науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти, допоміжного персоналу, стейкхолдерів, партнерів, випускників є беззаперечними чинниками успіху факультету торгівлі та маркетингу.  Закінчив свій виступ очільник факультету словами української поетеси Ліни Костенко про людську мудрість, гідність духу, про бажання навчатися, дослухатися, чути один одного і шукати шлях до досягнення омріяних цілей.

Святковий настрій підтримав народний танець, який натхненно передав силу та міць українського духу, патріотизм та самобутність, вірність та любов. А потім «Смарагдове місто» як місце боротьби головної героїні із власними страхами та комплексами розкрило перед глядачами феєричну хореографічну виставу з вишуканими рухами тіла, коли мова танцю стає зрозумілою без слів. Елегантні стильні костюми, сильні емоції, енергетичні посили створили атмосферу чуда та магії в залі.   

Урочистості до дня народження родини ФТМ, найбільшу частку якої складають здобувачі вищої освіти, безумовно, є результатом їх титанічної праці, об’єднаних зусиль студентів усіх курсів у всіх напрямках – рейтинг ТОП-100 студентів ДТЕУ, стипендіати іменних академічних стипендій, активні учасники наукових заходів, культурно-мистецьких подій, переможці спортивних змагань, волонтери, Захисники України.

Окремі слова подяки Раді студентського самоврядування факультету торгівлі та маркетингу, які очолюють, підтримують, розвивають важливі ініціативи для розвитку факультету та університету. Сміливі, рішучі, впевнені, відверті, щирі – еліта країна, яким розвивати ті відновлювати рідну країну, здобувши знання та досвід у стінах ДТЕУ.     

Родина ФТМ висловлює безмежну вдячність усім, хто з року в рік залишається вірним другом, надійним партнером, і обіцяє досягати нових вершин, зберігати та примножувати традиції, плекати цінності університету та власної країни.

Заступник декана з навчальної роботи ФТМ
Оксана ГОЛІК

21.03.2024
433884
245
остання редакція 28.03.2024
433884