logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Remote-формат командної роботи в бізнесі та шляхи її трансформації»

Загальна інформація

Традиційний проєкт ФЕМП Тиждень факультету цього року був особливо насичений цікавими подіями, серед яких – проведення майстер-класів випускниками університету. Вже не вперше на зустріч зі студентами та викладачами кафедра менеджменту запрошує Олександра Короговного, співвласника та керуючого партнера digital-агенції ТОВ «АЙЛАІН», стратегічного партнера та випускника ДТЕУ, спікера Львівської бізнес-школи. Цього разу майстер-клас відбувся 27 березня 2024 року для студентів ФЕМП, який пан Олександр провів спільно із Дар’єю Порхун, HR-менеджеркою, студенткою освітнього ступеня «магістр» кафедри менеджменту.

Доповідач розповів про свій шлях розвитку як професіонала, започаткування digital-агенції понад 11 років тому, про проблеми, які виникали на початку повномасштабної війни, і подальший розвиток компанії, завдяки збереженій команді. Слухачі дізналися багато нових практичних аспектів з актуальної теми Remote-формату командної роботи в умовах війни, про застосування спільних ігрових підходів для згуртування команди та інших методів ефективних міжособистісних комунікацій для побудови успішної команди, отримали відповіді на всі запитання. Під час майстер-класу були порушені питання генерування мотиваційних ідей командної взаємодії в компанії.

Підкріплюючи презентацію власним досвідом та фаховими компетентностями,  пан Олександр наголосив на важливості навчання як джерела отримання бажаної роботи, на адаптації знань та навичок до змін у суспільстві.

Щиро дякуємо пану Олександру та пані Дар’ї за надихаючий на успіхи майстер-клас, зичимо швидкої Перемоги Україні, командної роботи та успіхів!

Чекаємо на наступні зустрічі!

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
кандидат економічних наук,
доцент кафедри менеджменту

27.03.2024
43630
266
остання редакція 03.04.2024