logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

NEW стейкголдери ДТЕУ!

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є одним із пріоритетних напрямів діяльності університету, складовою Системи управління якістю / Системи забезпечення якості вищої освіти.

Системний діалог з бізнесом сприяє формуванню сучасного освітнього середовища та забезпечує актуальність освітніх програм.

Університет постійно залучає роботодавців до участі в освітньому процесі та враховує тенденції ринку праці.

Для імплементації ініціатив, що надають конкурентні переваги здобувачам вищої освіти, щомісяця до співробітництва з університетом долучаються нові стейкголдери. Партнери формують компетентності здобувачів вищої освіти на основі практичного досвіду та актуальних знань.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено в березні 2024 року:

Меморандум про співробітництво зі Службою зовнішньої розвідки України

Служба зовнішньої розвідки України державний орган, який провадить розвідувальну діяльність у політичній, економічній, військово-технічній, науково-технічній, інформаційній та екологічній сферах.

Договір про співпрацю з Інститутом політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса НАН України

Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса НАН України (до 1997 року – Інститут національних відносин і політології НАН України) утворено рішенням Президії Академії наук України 11 грудня 1991 року.

Метою діяльності Інституту є проведення наукових досліджень, спрямованих на отримання та використання нових знань у галузі політології та етнополітології, доведення наукових знань до стадії практичного використання, підготовка висококваліфікованих наукових кадрів, задоволення соціальних, економічних і культурних потреб та інноваційного розвитку країни.

Меморандум про співпрацю з Акціонерним товариством «Перший Український Міжнародний Банк»

Акціонерне товариство «Перший Український Міжнародний Банк» – найбільший український банк з приватним капіталом, що надає всі види банківських послуг. Діяльність зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях.

Партнер університету з 2016 року.

Меморандуми про партнерство освітніх програм:

Меморандум про співпрацю з Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях як зовнішнім партнером освітніх програм «Публічне управління та адміністрування», освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» та «Муніципальний менеджмент» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр»

Основні завдання:

реалізація державної політики у сфері приватизації; оренди; у використанні та відчуженні державного майна; у сфері регулювання оцінки майна, майнових прав та професійної оцінної діяльності;

управління об’єктами державної власності, зокрема корпоративними правами держави щодо об’єктів державної власності, що належать до сфери управління регіонального відділення.


Меморандум про співпрацю з ТОВ «Фудком» як зовнішнім партнером освітніх програм з навчання та практичної роботи освітніх ступенів «молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр»

ТОВ «Фудком» – компанія-оператор мереж супермаркетів «Велика кишеня» та «Велмарт», входить до міжнародного холдингу Retail Group.

«Велика Кишеня» – всеукраїнська мережа, яка має 9 супермаркетів та 18 магазинів.

Широкий вибір товарів, доступні ціни, незмінна якість і постійний її контроль з боку фахівців мережі, великий асортимент ексклюзивної продукції власних торговельних марок.

«Велмарт» працює в новому для України форматі дисконтного гіпермаркету, концепція якого – забезпечити приємно низькі ціни на весь асортимент гіпермаркету.

Нині мережа нараховує 35 гіпермаркетів.

Одна з головних переваг «Велмарт» – це політика наближення до виробника, яка дає компанії велику перевагу – низьку ціну.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Рент Стайл» як зовнішнім партнером освітніх програм «Реклама і звязки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр»

Мережа торговельних центрів «Територія мінімальних цін» (ТОВ «Рент Стайл») – інтернет-магазин та 18 великих магазинів із широким вибором одягу, взуття, іграшок, галантереї, товарів відпочинку для всієї родини.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «ТРАНС.ЄУ Україна» як зовнішнім партнером освітніх програм «Логістична діяльність», «Торговельний бізнес», «Товарознавство та комерційна логістика» освітнього ступеня «бакалавр», освітніх програм «Логістика та управління ланцюгами постачання», «Ритейлінг та дистрибуція», «Товарознавство та комерційна логістика» освітнього ступеня «магістр» та освітньо-наукової програми «Підприємництво та торгівля» освітнього ступеня «доктор філософії»

ТОВ «ТРАНС.ЄУ УКРАЇНА» входить до групи компаній
Trans.eu Group S.A. – постачальника інноваційних рішень для транспортно-логістичної галузі, який з 2004 року успішно розвиває Платформу Trans.eu в Європі та Азії.

Договір про співробітництво та меморандум з Громадською організацією «Інститут соціологічних досліджень та громадських ініціатив» як зовнішнім партнером освітніх програм «Соціологія економічної діяльності», «Політологія міжнародних відносин», освітнього ступеня «бакалавр», освітньої програми «Діджитал соціологія», освітнього ступеня «магістр»

Громадська організація «Інститут соціологічних досліджень та громадських ініціатив» – недержавна, незалежна дослідницька організація, яка спеціалізується на проведенні всіх видів соціологічних досліджень з дотриманням міжнародних стандартів WAPOR, ESOMAR, AAPOR.

Більш детальна інформація про партнерство за покликанням.

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

31.03.2024
433884
275
остання редакція 08.04.2024
43630