logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Формуємо компетенції майбутніх фахівців разом з компанією «Сільпо»

Загальна інформація

У межах «Career Week-2024» 4 квітня 2024 року відбулася гостьова лекція «Практичний менеджмент» директора з операційної діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд» Сергія Сейми.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулася Перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Притульська, яка наголосила на важливості таких зустрічей та особливій місії бізнесу в формуванні компетенцій майбутніх фахівців.

Пан Сергій розповів про те, як стрімко трансформується світ менеджменту і як важливо для успішної кар’єри вміти швидко ухвалювати рішення в критичних ситуаціях.

Спікер поділився зі здобувачами вищої освіти практичним кейсом «виживання» бізнесу під час війни. Студенти  дізналися про те, як компанія підтримує, об’єднує і мотивує своїх перевершників  (тобто працівників) та ставить гостей (лише так називають покупців) у центрі бізнесу,  і з якою метою вимірюється індекс прихильності споживачів.

Спікер зауважив, що на сьогодні на керівних менеджерських позиціях у компанії працює 17 випускників ДТЕУ, що свідчить про високий рівень підготовки в університеті, й запросив нинішніх студентів приєднуватися до 27000-ї команди торговельної мережі «Сільпо».

Студенти неабияк зацікавилися, ставили багато запитань та проявили активність у квізі, яким закінчилася зустріч із командою компанії «Сільпо».

Найактивніші учасники отримали приємні подарунки та сертифікати.

Наведемо лише деякі відгуки студентів про зустріч:

«Щиро вдячна адміністрації університету та представникам команди мережі «Сільпо» за організацію зустрічі!
Війна вносить свої корективи в життя кожного і кожної. Особливо, цікаво було послухати, як це пережила  велика компанія, яких заходів було вжито  для розв’язання  проблем. Приємно, що бізнеси не виходять з ринку України, а навпаки, вдосконалюються та шукають різні методи для розвитку», – Дергаль Анна, ФТМ 2-13.


«Мені дуже сподобалася концепція лекції, все дуже детально. Було цікаво слухати, все пройшло легко та весело. Сподобалося, що лектор дійсно «горить» своєю справою. Було багато корисної інформації, пов’язаної з нашою спеціальністю, – саме підприємництво. Мене вразила кількість працівників-перевершників», – Псьол Анна, ФТМ 3-20.


«Лекція була цікавою і пізнавальною. Нам чітко пояснили основні принципи роботи цієї компанії, висвітливши її стратегічні аспекти й інноваційні підходи до бізнесу. Ми отримали багато корисної інформації, яка стане у пригоді в нашій подальшій роботі», Кабула Ілля, ФТМ 3-20.


«Лекція дуже сподобалася, адже спітч був наповнений не тільки сухими фактами, а й реальними кейсами з робочого процесу компанії в умовах війни. Лектора було дійсно цікаво слухати, він зміг донести головну ідею  –  такий бізнес є важкуватим у питанні реалізації, але завдяки інноваціям та правильному підходу він буде давати прибуток. Дуже дякуємо за корисну інформацію!» Чуєнко Катерина, ФТМ 3-20.


«Сьогодні мала можливість відвідати лекцію команди мережі «Сільпо» на тему «Практичний менеджмент». Захід був дуже цікавим та інформативним, і я винесла досить багато інсайтів.
Спікер Сейма Сергій, директор з операційної діяльності, поділився своїм досвідом роботи в компанії та розповів про те, як вони використовують різні методи менеджменту для досягнення своїх цілей. Сергій Сейма наводив багато кейсів з реальної роботи мережі «Сільпо», що робило захід більш динамічним та цікавим. Мені особливо сподобалося, що лекція була дуже інтерактивною. Спікер заохочував нас ставити запитання та наголошував, що ми спілкуємося у форматі діалогу . Це зробило лекцію ще більш цікавою та корисною.
Я також була вражена тим, як Сергій зміг розповісти про свою компанію, не роблячи це занадто рекламним. Він дійсно поділився своїми знаннями та досвідом з нами, і я багато чого дізналася про компанію «Сільпо».
Загалом дуже рекомендую цю лекцію всім, вона вийшла справді інформативною та цікавою», – Поповичук Дарина, ФТМ 2-13.


«Лекція була дуже змістовною. Компанія «Сільпо» зацікавила своїми цінностями та інноваційними рішеннями. Було висвітлено інформацію з практичного менеджменту, на яку не натрапиш в інтернеті та книжках», Лисенко Катерина, ФТМ 3-2.


«Дуже дякую за організацію такого неймовірного заходу. Дякую представникам мережі «Сільпо» за таку цікаву лекцію, із задоволенням ще б раз відвідала подібний захід», – Ушакова Катерина ФТМ 2-13.


Передача досвіду кращих компаній ритейлу – вагомий внесок у формування майбутніх фахівців. Саме обговоренням цих питань та напрямів подальшої співпраці завершилася зустріч із партнерами університету.

Очікуємо на нові цікаві спільні проєкти з компанією «Сільпо»!

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

04.04.2024
433884
811
остання редакція 05.04.2024
433884