logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science»

Загальна інформація

Другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science» за напрямом «Харчова наука і технології» пройшов 27 березня 2024 року. Фіналісти конкурсу, які отримали найвищі бали на першому етапі (25 % від усіх учасників за напрямом), презентували свої роботи на онлайн-конференції. Мета конкурсу - розширення міжнародних зв’язків, активізація наукової роботи студентів як найважливішого чинника формування фахівців, залучення студентів до участі в наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

Конкурс проводять під егідою Black Sea Universities Network (ВSUN) – об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону та Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі (ISEKI-Food Association), членом яких є Одеський національний технологічний університет. До складу журі конкурсу залучено вчених з різних країн: Туреччини, Казахстану, Болгарії, Грузії, Польщі, Латвії, Хорватії, Італії, Естонії, Великобританії, України.

Диплом ІІ ступеня отримала студентка 4 курсу ФРГТБ Дар’я Малютіна, яка навчається за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітня програма «Технологія та організація ресторанного бізнесу». Вона представляла університет із науковою роботою на тему «Технологія пшенично-житнього хліба з пророщеним насінням льону». Науковий керівник – асистент кафедри ресторанних і крафтових технологій Краєвська С. П. Робота, виконана та подана англійською мовою, зацікавила учасників та членів журі. Студентка показала високий рівень теоретичної підготовки і володіння методиками наукових досліджень у галузі харчових технологій. Отримала схвальні відгуки і, за результатами голосування членів журі, посіла друге місце.

Для учасників це важливий досвід, який розкрив їх потенціал та дав імпульс для подальших наукових звершень. Дякуємо за запрошення і бажаємо успіхів організаторам у проведенні наступних конкурсів!

Краєвська С. П., асистент кафедри ресторанних і крафтових технологій

27.03.2024
43630
143
остання редакція 10.04.2024
43630