logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День народження факультету технологій та бізнесу

Загальна інформація

День народження – це особливий день, коли можна підбити підсумки і розпочати нову сторінку життя. Саме таким став День факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу-2024. Факультет академічних традицій, який впродовж своєї 78-річної історії (час заснування університету), враховуючи потреби ринку праці, інновації та розвиток суспільства, впроваджуючи нові освітні програми, трансформувався з колишнього технологічного до факультету технологій та бізнесу, де навчають нове покоління професіоналів важливих секторів економіки нашої країни.

За ініціативою кафедр факультету проведено низку онлайн-зустрічей із професіоналами у сфері туристичного, готельно-ресторанного бізнесу, спорту та креативних індустрій. На святі 6 квітня, яке збіглося із Днем вступника, студенти разом із наставниками академічних груп презентували інтерактивні заходи з інформацією про освітні програми факультету. Вступникам запропонували взяти участь у майстер-класах: «Кар’єра у сфері гостинності – для успішних та амбітних», «Креативний світ бізнесу», «Зроби свій тур сам», «Техноемоційна кулінарія. Використання нетрадиційної сировини», «Магія жіночої краси в скетчінгі». Учасники заходу також випробовували себе у спортивних турнірах з армреслінгу та настільного тенісу.

Ветеран університету, доцент Кучеренко Віктор Дмитрович, колишній проректор з організації та розвитку, вчений секретар і директор музею провів екскурсію в Музеї ДТЕУ. Під час екскурсії відбулася цікава та відверта розповідь про основні періоди випереджаючого розвитку нашого навчального закладу та факультету, зокрема.

Творчі, патріотично виховані студенти факультету підготували чудову концертну програму за темою «Відчуй Україну серцем», де кожен присутній міг ще раз переконатися у самобутності нашої культури, унікальності її традицій, а також у силі і єдності українського народу.

Цього дня була створена нова сторінка життєпису нашого факультету, де щодня відкриваються чудові можливості для отримування знань, для нових досягнень. Тож, нехай цей новий розділ в історії нашого факультету наповнюється успіхами, яскравою творчістю та вдячністю. Разом ми зможемо досягти найвищих вершин!

Дякуємо усім, хто долучився до організації і проведення заходів, завжди радо зустрічаємо кожного в університеті та залюбки даруємо усім яскраві емоції, враження та спогади, щоб ви змогли відчути себе частиною великої родини ДТЕУ та факультету технологій та бізнесу.

Жученко Валентина Григорівна,
заступник декана факультету технологій та бізнесу

06.04.2024
43630
689
остання редакція 10.04.2024
43630