logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Онлайн-лекція «Інноваційні технології харчової продукції з використанням високого тиску»

Загальна інформація

 16 квітня 2024 року

 15:30

 платформа ZOOM (посилання)

  • Ідентифікатор конференції: 797 9234 0214
  • Пароль: J5m1BB

  Сукманов Валерій Олександрович – д-р техн. наук, професор, професор кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету, академік міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності (IAELPS), лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

-


Контакти організаторів

  Телефон: +38(044) 531-48-44   E-mail: ktogh@knute.edu.ua

15.04.2024
43630
79
остання редакція 15.04.2024