logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ДТЕУ в інноваційній програмі для підлітків та молоді від UPSHIFT

Загальна інформація

Студенти Державного торговельно-економічного університету, зокрема учасники ТРОС (Творчого рекламного об’єднання студентів) кафедри журналістики та реклами протягом 4-7 квітня 2024 року взяли активну участь у проєкті UPSHIFT, організованому за підтримки громадської організації «Агенція локальних ініціатив» у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у Києві, в офлайн-форматі.

UPSHIFT – це міжнародна програма, яка за допомогою методології навчання Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн) дає можливість молоді створити власний соціально важливий проєкт.

Здобувачі університету сформували команду «НЕЗЛАМНІ», що активно розглянула та практично опрацювала тему, яка стосується профорієнтації підлітків.

Команді вдалося визначити основні виклики, з якими стикається молодь під час вибору професії, сформувати детальний план дій з підтримкою ментора та презентувати результати своєї роботи. Тепер команда «НЕЗЛАМНІ» від ДТЕУ наближається до фази реалізації проєкту та впровадження заходів, спрямованих на профорієнтацію молоді.

Також апшифтери розвинули вміння ефективно працювати в команді, вільно висловлювати свої думки, сприймати й розуміти ідеї інших осіб без осуду. Команда злагоджено працювала над власним проєктом, аналізувала дані у форматі мозкового штурму.

Завдяки Програмі UPSHIFT студенти ДТЕУ отримали безліч позитивних емоцій, знайшли середовище однодумців, надихнулися на самореалізацію та здобули ресурси, що стануть у пригоді в майбутньому для перетворення ідей на дієві проєкти.

Щира подяка за організацію, участь і підтримку молоді д-ру екон. наук, проф., завідувачу кафедри журналістики та реклами Діані Сергіївні Файвішенко, учасникам ТРОС, зокрема голові об’єднання Гелеті Христині та найкращим представникам команди Стеценко Єлизаветі, Ромашко Анастасії, Хавру Назару.

Програму UPSHIFT у Київській та Чернігівській областях реалізує ГО «Агенція локальних ініціатив» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Чекаємо нових зустрічей та лекцій!

Приєднуйтеся і дійте!

    

Тетяна ТРЕТЯК,
здобувачка освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю»,
спеціальності «Журналістика»

07.04.2024
43630
385
остання редакція 16.04.2024