logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Як написати сучасне резюме та знайти бажану роботу

Загальна інформація

Зустрічі студентів із практиками – випускниками університету, які мають успішну кар’єру та бажання ділитися досвідом роботи зі студентами, завжди є корисними та очікуваними для всіх учасників.

10 квітня 2024 року студентам 3-го курсу ФЕМП освітньої програми «Менеджмент персоналу», а також 4-го курсу ФТМ освітньої програми «Митна справа», які вивчають дисципліну «HR-менеджмент» та беруть участь у тренінгах з інтерв’ювання, було проведено у форматі Zoom-конференції майстер-клас на тему «Як написати сучасне резюме та знайти бажану роботу». Спікером зустрічі виступила випускниця ДТЕУ освітньої програми «Менеджмент персоналу» Марія Черевко, яка обіймає посаду менеджера з персоналу відомої аграрної компанії «Тімак Агро Україна».

Пані Марія поділилася досвідом кар’єри рекрутера, познайомила слухацьку аудиторію із іміджевою міжнародною аграрною компанією та реаліями її функціонування в умовах війни, провела цікавий інтерактив у формі тестування зі студентами, присвячений головним правилам складання резюме для проходження успішної співбесіди, акцентувала увагу слухачів на помилках, яких потрібно уникати при підготовці резюме.

Відповідаючи на запитання студентів та викладачів, спікер наголосила на тому, що доречним було б підготувати резюме українською та англійською мовами для гарантії працевлаштування в міжнародній компанії. Мистецтво пані Марії презентувати себе та підприємство мотивувало слухачів до пошуку «свого» роботодавця та «озброїло» корисними порадами.

Щиро дякуємо лектору за цікаву та пізнавальну інформацію, зичимо Перемоги та миру, нових професійних здобутків у царині HR-менеджменту та запрошуємо до наступної зустрічі в альма-матер!

Ірина Миколайчук,
канд.екон.наук, доцент кафедри менеджменту

10.04.2024
43630
386
остання редакція 16.04.2024