logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

45-й випуск магістрів у КНТЕУ

Загальна інформація

     23 січня 2014 року в Київському національному торговельно-економічному університеті  відбувся 45-й випуск магістрів денної форми навчання факультету економіки, менеджменту і права, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, факультету фінансів та банківської справи.

     301 випускник отримав диплом державного зразка, 35 із них – з відзнакою. Необхідно відмітити, що вперше було вручено дипломи магістрам, які навчалися за англомовними магістерськими програмами за спеціальностями «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»  (вручено 19 дипломів, 3 – з відзнакою) та «Менеджмент туристичного бізнесу» (вручено 22 дипломи, 2 – з відзнакою).

   Традиційно з напутнім словом до випускників звернувся ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі: «Сьогодні ви зробили важливий крок - отримали основу, яка впродовж всього життя буде супроводжувати вас та допоможе досягти успіху». Він привітав магістрів із закінченням університету та побажав використати з користю усі знання, отримані у Київському національному торговельно-економічному університеті.

     За дорученням голови Деснянської райдержадміністрації Прокопенка С.М., ректор КНТЕУ вручив почесні грамоти за вагомий вклад у науку та сумлінну працю проректору з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, к.е.н. Саю В.М., завідувачу кафедри психології факультету фінансів та банківської справи, д.п.н. Корольчуку М.С., професору кафедри міжнародної економіки факультету економіки, менеджменту і права, д.е.н. Костюченку В.М., завідувачу кафедри економічної теорії та конкурентної політики факультету економіки, менеджменту і права, д.е.н. Лагутіну В.Д., доценту кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, д.е.н. Бойко М.Г., доценту кафедри міжнародної економіки факультету економіки, менеджменту і права, к.е.н. Іксаровій Н.О.

   Теплі привітання випускникам від імені професорсько-викладацького складу висловив завідувач кафедри психології факультету фінансів та банківської справи Корольчук М.С., побажавши їм зайняти гідне місце у житті, успішно реалізувавши себе у професійній діяльності.

   Зі словами подяки викладачам КНТЕУ виступив магістр факультету економіки, менеджменту і права спеціальності «Менеджмент інвестиційної діяльності» Ващенко Євген: «Дякуємо вам, шановні наші викладачі, за наполегливу працю та підтримку, що спонукала нас до навчання і творчості. Зичимо вам здоров’я, щастя та сумлінних студентів».

   Після урочистої церемонії відбувся святковий концерт за участю кращих творчих колективів університету.

   Від імені університетської спільноти щиро вітаємо випускників Київського національного торговельно-економічного університету! Зичимо успіхів у житті та блискучої кар’єри, бажаємо, щоб знання, здобуті в університеті, стали запорукою щасливого майбутнього. З гордістю несіть звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету! В добру путь, дорогі випускники!

23.01.2014
adv
2953
остання редакція 23.01.2014
Vega