logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Традиційний турнір студентів-інтелектуалів

Загальна інформація

5 лютого 2014 року в університеті відбувся відбірковий турнір ХІІ Чемпіонату КНТЕУ з «Брейн-рингу» – гра «Що? Де? Коли?».

Учасниками поєдинку стали сімнадцять команд, які представляли студентів усіх факультетів. У грі брали участь як студенти старших курсів, постійні та завзяті учасники інтелектуальних змагань, так і багато новачків, студентів першого-другого курсу, які беруть участь вперше й тільки починають набувати досвід боротьби. Одна команда брала участь у турнірі поза конкурсом та складалась із випускників університету, активних гравців минулих років. Всі учасники змагання продемонстрували високий інтелектуальний рівень, розвинуті логічні здібності, міцний командний дух та великий інтерес до гри, питання якої підготував незмінний ведучий ігрової частини турніру асистент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Хлопяк Сергій Васильович.

Напружена боротьба закінчилась визначенням переможців. ІІІ місце посіла команда факультету економіки, менеджменту і права «Інверсія», гравці, студенти-першокурсники, брали участь у змаганнях вперше, капітан команди – Агєєв Семен. ІІ місце поділили команди факультету фінансів та банківської справи «Alea iacta est (Жереб Кинуто)», капітан Бойко Максим, і факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу «Кот Шредингера», капітан Донченко Дмитро. Учасники зазначених команд протягом багатьох років беруть участь у чемпіонатах і, як правило, перемагають.

Переможцем відбіркового турніру та чемпіоном університетської гри «Що? Де? Коли?» стала команда «СПОК» факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, капітан – Баденко Ілона. Команда ­ постійна учасниця всіх чемпіонатів КНТЕУ з «Брейн-рингу», завжди наполегливо боролася за перемогу та врешті посіла І місце.

 Командам-призерам було вручено грамоти та цінні подарунки. Вони представлять університет у фінальному турнірі ХІІ Чемпіонату КНТЕУ з "Брейн-рингу" 26 лютого 2014 року та змагатимуться за право стати чемпіоном КНТЕУ з "Брейн-рингу" з командами відокремлених структурних підрозділів: Вінницького, Харківського, Чернівецького та Ужгородського торговельно-економічних інститутів.

05.02.2014
Vita
3351
остання редакція 05.02.2014
Vega