logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

До Дня всіх закоханих!

Загальна інформація

12 лютого 2014 року в університеті відбулося студентське свято з нагоди Дня Святого Валентина. У прикрашеній залі урочистих прийомів навчально-виробничого об’єднання зібралися не тільки студенти, а й представники ректорату, декани факультетів, співробітники університету.

Із привітаннями та побажаннями міцного, справжнього кохання до присутніх звернувся ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі. Він відзначив студентів-відмінників, нагородивши їх грамотами та цінними подарунками за сумлінне навчання, активну участь у науковій роботі та громадському житті університету.

Хвилюючим моментом свята стало підведення підсумків конкурсу «Міс фото та Містер фото КНТЕУ». Його результати оголосили ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі та проректор з науково-педагогічної роботи Світлана Леонідівна Шаповал. Переможцями стали: Міс фото КНТЕУ-2014 – Пахомова Вікторія (ФТТП), віце-міс – Петренко Ольга (ФТТП); Містер фото КНТЕУ-2014 – Колесник Сергій (ФОАЕК), віце-  містер – Оніщук Андрій (ФЕМП). Їм були пов’язані пам’ятні стрічки, вручені подарунки і квіти чарівними ведучими свята Кладченко Марією, головою ради студентського самоврядування університету, та Жорноклеєм Іваном, адміністратором культурно-мистецького центру, «головним КВН-щиком» університету.

Приємним подарунком вечора стала його гостя – колишня студентка університету, випускниця факультету економіки, менеджменту і права, фіналістка четвертого сезону Х-фактора Ковтун Дар’я. Вона виконала декілька своїх пісень, які присутні оцінили бурхливими оплесками. Розважальну частину продовжили численні конкурси, вікторини, музичні вітання, розваги та дискотека. Все це створило приємну атмосферу, хороший настрій та залишило щиро задоволеними учасників свята.

12.02.2014
Vita
4189
остання редакція 12.02.2014
Vega