logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вітаємо переможців ХІI Чемпіонату КНТЕУ з "Брейн-рингу"!

Загальна інформація

26 лютого 2014 року в університеті відбувся фінальний турнір ХIІ Чемпіонату КНТЕУ з "Брейн-рингу". У змаганнях інтелектуалів за право називатись чемпіоном взяли участь команди Київського національного торговельно-економічного університету та відокремлених структурних підрозділів КНТЕУ – Вінницького і Чернівецького торговельно-економічних інститутів. Наш університет представляли команди: факультету фінансів та банківської справи "Alea iacta est"; факультету економіки, менеджменту і права "CL-Group" та "Інверсія"; факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу "Кот Шрёдингера" та "СПОК", а також збірна команда двох факультетів «ФОАЕК-ФЕМП Транзит». Із вітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу навчально-виховної роботи Магалецький А.В.

Запитання до гри підготував постійний ведучий ігрової частини фінального турніру асистент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Хлопяк Сергій Васильович. Команди були чудово підготовлені і грали з захопленням. Учасники продемонстрували високий інтелектуальний рівень та розвинуті логічні здібності. Для присутніх у залі вболівальників і глядачів відбувся конкурс на кращого знавця, переможці якого отримали призи.

Закінчився фінальний турнір визначенням переможців. ІІІ місце посіла команда "Кот Шрёдингера" факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу (капітан команди Донченко Дмитро). ІІ місце здобула збірна команда «ФОАЕК-ФЕМП Транзит» факультетів обліку, аудиту та економічної кібернетики та економіки, менеджменту і права (капітан команди Клочай Вадим). І місце та перехідний кубок за перемогу в ХIІ Чемпіонаті КНТЕУ з "Брейн-рингу" виборола команда "Brainstorm" Вінницького торговельно-економічного інституту (капітан команди Ільящук Андрій).

Всіх переможців чемпіонату було нагороджено почесними грамотами, учасників відзначено подяками. На згадку про гру переможці отримали пам'ятні подарунки.

26.02.2014
Vita
2275
остання редакція 26.02.2014
adv