logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Поїздка до логістичного центру компанії "Raben Ukraine"

Загальна інформація

14 квітня студенти 5 курсу 1 групи факультету товарознавства і торговельного підприємництва, спеціалізації «Товарознавство і комерційна логістика», після вивчення дисципліни «Комерційна логістика» (викладач – доцент Москвітіна Т.Д.)  відвідали логістичний центр компанії "Raben Ukraine", який є європейським прикладом якісної логістики (знаходиться у Броварах, 30 км від Києва). В екскурсії також взяли участь викладачі кафедри торговельного підприємництва.

Цей захід був проведений з нагоди Дня логіста, що припадає на третій тиждень квітня і щорічно відзначається в Європі.

Співробітники компанії "Raben Ukraine" зустріли студентів дуже тепло. Їм детально розповіли про використання сучасних ІТ-технологій (сканування, ідентифікація товарів, цілодобове відеоспостереження, система відстеження вантажів Track & Trace, система реєстрації замовлень Web Order Entry), а також про системи складування і зберігання товарів, комплектації замовлень та надання допоміжних логістичних послуг замовникам.

Студенти ознайомилися з перспективними напрямами роботи логістичного центру: виконання замовлень для Е-торгівлі,   логістичні операції у секторі Fresh Logistics (комплексне логістичне обслуговування свіжих продуктів, що вимагають дотримання температури від +2С до +6С). Студенти та викладачі мали чудову нагоду дізнатися в усіх подробицях про технічні та операційні особливості крос-доку, який є першим професійним крос-доком на території України.

Наприкінці екскурсії студентів запросили звертатися до відділу кадрів компанії з метою працевлаштування та проходження практики.

Всі були задоволені екскурсією в логістичний центр компанії "Raben Ukraine". Щира подяка керівництву університету за надану можливість відвідати логістичний центр та працівникам компанії за теплий прийом!

 

14.04.2014
Vita
2894
остання редакція 14.04.2014
shestack