logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжвузівська студентська on-line інтелектуальна гра в режимі реального часу «Конкурентна політика держави як чинник розвитку економіки України»

Загальна інформація

24 квітня 2014 року студенти кафедри економічної теорії та конкурентної політики взяли участь в міжвузівській студентській on-line інтелектуальній грі в режимі реального часу на тему «Конкурентна політика держави як чинник розвитку економіки України» на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю Донецького державного університету управління та Національного університету «Львівська політехніка». Відповідне програмне забезпечення дозволило організувати on-line відео (зображення на екрані з трьох міст-учасників) та звукове супроводження.

В цьому проекті успішно взяли участь 30 юних інтелектуалів-студентів зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції». Оn-line гра проводилась в два тури. Згідно з правилами конкурсу в першому турі брали участь всі учасники гри. Тут оцінювався загальний рівень знань студентів з питань конкурентної політики держави. Протягом 25 хвилин студенти повинні були дати відповідь на 20 тестових запитань. За результатами першого туру 2 студенти КНТЕУ з 6 найкращих – Свистільник Вікторія Юріївна (ФЕМП, 4 к., 21 гр.) та Дзюбенко Вероніка Віталіївна (ФЕМП, 4 к., 21 гр.) – набрали максимальну кількість балів та були допущені до участі в другому турі. У цьому турі студенти отримали ситуаційно-розрахункове завдання, на виконання якого було відведено 20 хвилин.

Перебіг гри контролювала конкурсна комісія. По закінченню вона підвела підсумки та оголосила результати. Перше місце посіла Свистільник Вікторія Юріївна (КНТЕУ). Друге місце розподілили між собою Дзюбенко Вероніка Віталіївна (КНТЕУ) та Костюк Юлія Миколаївна (Національний університет «Львівська політехніка»), третє – Дзина Юлія Михайлівна (Національний університет «Львівська політехніка»), Клименко Федір Сергійович (Донецький державний університет управління) та Сергієнко Анастасія Олександрівна  (Донецький державний університет управління).

Інтелектуальна гра пройшла на високому організаційному рівні та сприяла підвищенню зацікавленості студентів до вивчення економічних дисциплін.

24.04.2014
Vita
2119
остання редакція 24.04.2014
shestack