logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Спартакіада КНТЕУ добігає кінця

Загальна інформація

             Відбулися змагання з баскетболу серед чоловічих команд на першість КНТЕУ в рамках Спартакіади університету 2013-2014 н.р.

             Ігри проходили на новому відкритому баскетбольному майданчику у форматі 3х3 до двох перемог. Турнір пройшов у безкомпромісній, запеклій боротьбі. Всі команди налаштувалися на жорстку гру, що притаманно «вуличному баскетболу». Мінлива погода і вітер також внесли свої корективи в дії гравців. Команди грали результативно. Було багато цікавих комбінацій, силових проходів, влучних кидків з дистанції.

I місце виборола команда ФФБС, одержавши 4 перемоги в 4 матчах.

II місце - команда ФТТП (3/1), III місце - команда ФЕМП (2/2).

             Треба зазначити, що між трьома командами розгорнулася справжня битва за лідерство. Все вирішувалося в додаткових партіях, де сильнішими виявилися банкіри.

IV місце посіла команда ФОАЕК, V місце – ФРГТБ.

             Кращими гравцями змагань стали: Олександр Алексєєв та Сергій Шевченко (ФФБС); Олександр  Гопкало та Абдул Н’Дуре (ФТТП); Василь Близнюк та Андрій Лавриненко( ФЕМП); Іван Маляренко (ФОАЕК); Цинадзе Зураб (ФРГТБ).

          Змагання з баскетболу були передостаннім видом спартакіади.

        Для того, щоб остаточно сплести ланцюжок спортивних подій, залишилось приєднати лише одну ланку - 15 травня дівчата виборюватимуть звання найсильніших і найчарівніших в змаганнях з аеробіки. 

        У цьому навчальному році боротьба в різних видах спорту, в різних дисциплінах була цікавою, захопливою, майже завжди запеклою, часто-густо з непередбачуваними результатами до останньої гри, останнього етапу, останнього підходу…

       За перше місце команду винагороджували максимальні 9 очок, за друге - 7, за третє - 5, четверте - 3, п’яте – 1 очко.   

Своєрідні коливання перемог різних команд і визначили ситуацію, коли до останнього завершального етапу жоден з опонентів не забезпечив собі безперечної і завчасної перемоги в командному заліку. На сьогодні підсумкова таблиця має такий вигляд:

      Перед останнім етапом спартакіади (першість з аеробіки) багаторічний переможець - команда ФЕМП - посідає II місце (поступається команді ФТТП).

      Значний прорив зробили спортсмени ФТТП ще в минулому році. Увесь час вони наступали на п’яти своїм головним суперникам і саме на останніх змаганнях трохи не дотягнули до місця, яке б дозволило посісти таку омріяну першу сходинку в загальнокомандному заліку. В 2012-2013 н.р. непереможними знову стали ФЕМПівці.

      Інтрига цього року ще більше приваблива, неочікувана і непередбачувана.

      Саме вони – тендітні, гнучкі, чарівні і незламні, ті що об’єднали красу і силу, мистецтво і спорт, вирішать долю п’єдесталу пошани.

      Саме вони - дівчата - своїми виступами в змаганнях з аеробіки (15.05) поставлять фінальну крапку спартакіади цього року.

 Щира подяка всім учасникам змагань!

 Щире захоплення досягненнями всіх спортсменів і аматорів! Щасти всім!

 І нехай переможе найсильніший!

08.05.2014
Vita
2362
остання редакція 08.05.2014
Vita