logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Спартакіада у студмістечку

Загальна інформація

З 19 по 28 травня 2014 року проходила щорічна спартакіада серед гуртожитків КНТЕУ.

Відкрили спартакіаду цього року футбольні команди гуртожитків №2 і №4, які зіграли з рахунком 4:2 (Каменський Н. – 2, Березовський М. – 2;  Мельниченко І. - 1, Федоров С. - 1) на користь гуртожитку №2.

26 травня відбулася гра між футбольними збірними гуртожитків №3 і №4 з рахунком 1:0 (Третяк В.) на користь гуртожитку №3.

27 травня відбулися змагання з футболу між командами гуртожитків №3 і №2 з рахунком 3:0 (Третяк В., Закусило В., автогол) на користь гуртожитку №3. За результатами трьох ігор у змаганнях з футболу І місце здобула команда гуртожитку №3, ІІ місце дісталося гуртожитку №2, ІІІ місце – гуртожитку №3.

Наступними пройшли змагання з волейболу між чоловічими командами (21 травня). За підсумками зіграних матчів: І місце виборола команда гуртожитку №3, ІІ місце дісталося команді гуртожитку №4 та ІІІ місце отримала команда гуртожитку №2.

22 травня були проведені змагання зі стрітболу, де за результатами трьох ігор переможне І місце здобула збірна команда гуртожитку №2, почесне ІІ місце – гуртожитку №3 та почесне ІІІ місце – гуртожитку №4.

Цього ж дня провели змагання з легкої атлетики, які стали новацією цьогорічної спартакіади. За результатами забігів на дистанцію 100 м  серед дівчат І місце здобула Гумен Ірина з результатом 12.60 сек. (гуртожиток №2), ІІ місце – Трегуб Дарія з результатом 13.30 сек. (гуртожиток №3), ІІІ місце – Факіра Валерія з результатом 13.33 сек. (гуртожиток №4). Серед хлопців І місце виборов Палійчук Андрій з вражаючим результатом 10.22 сек. (гуртожиток №2), ІІ місце – Скрипник Максим з результатом 10.38 сек. (гуртожиток №3), ІІІ місце – Мовсисян Карен з результатом 11.04 сек. (гуртожиток №3). За загальними підсумками І місце у змаганнях з легкої атлетики здобула команда гуртожитку №2 (47.68 сек.), ІІ місце – команда гуртожитку №3 (49.58 сек.), ІІІ місце – команда гуртожитку №4 (51.76 сек.)

26 травня відбулися змагання з настільного тенісу між командами гуртожитків, до складу яких входило по 4 представники (2 дівчини та 2 хлопці). За результати п’яти ігор (2 жіночі та 2 чоловічі партії, змішана гра), почесне І місце здобула команда гуртожитку №3 та ІІ місце отримала команда гуртожитку №2 .

Цього року спартакіада завершилася змаганнями з волейболу між жіночими командами гуртожитків, в яких за результатами трьох ігор перемогла команда гуртожитку №3, почесне ІІ місце здобула команда гуртожитку №4 та почесне ІІІ місце отримала команда гуртожитку №2.

За результатами турнірної таблиці перемогу в Спартакіаді 2013-2014 н. р. між гуртожитками КНТЕУ здобула збірна гуртожитку №3 з загальною кількістю 16 балів , ІІ місце здобула збірна команда гуртожитку № 2 (12 балів) та почесне ІІІ місце отримала збірна гуртожитку №4 (7 балів).

Усі призери отримали кубки (люб’язно надані профспілковою організацією студентів і працівників КНТЕУ), які надалі будуть переходити кожного року до нових переможців. Найголовніший трофей – величезний кубок залишиться до наступного року в гуртожитку №3.

Вітаємо всіх учасників з вдалим закінченням спартакіади між гуртожитками КНТЕУ та бажаємо їм спортивних звершень!

                                                                                                 Семенович Лілія, голова РСС гуртожитку №2

28.05.2014
Vita
2525
остання редакція 28.05.2014
adv