logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

"Ми вдячні викладачам!", - студенти 1 курсу ФТТП

Загальна інформація

Що сьогодні є важливим для студентської молоді? Звісно – розвиток, самовдосконалення, перспективи самореалізації. Для цього потрібна якісна освіта: знання, практичні навички, досвід.

Нові, сучасно облаштовані хімічні лабораторії на факультеті товарознавства і торговельного підприємництва КНТЕУ і є базою для перспективного розвитку та становлення майбутнього висококваліфікованого працівника.

У хімічних лабораторіях немає проблем з наявністю потрібних реактивів чи приладів, тут є все. Студенти мають можливість виконувати різноманітні  досліди, тим самим поглиблювати свої знання. У лабораторіях панує порядок і дисципліна, яку підтримують як завідувачі лабораторій, так і викладачі кафедри, які завжди допоможуть порадою.

  

"Наші лабораторії не поступаються лабораторіям європейських країн. Часто їх відвідують делегації студентів університетів з Польщі, Франції, які співпрацюють з КНТЕУ. 

Лекції з «Хімії» на факультеті товарознавства і торговельного підприємництва проводилися надзвичайно цікаво та професійно. Ми мали можливість самостійно організовувати та проводити круглі столи з метою здобуття нових знань та підготовки до екзаменів. Обговорення проводилися українською, російською та англійською мовами. Підготовка здійснювалася в рамках роботи наукового студентського гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження харчових продуктів».

Ми вдячні викладачам КНТЕУ, що викладають дисципліну «Хімія»: доценту Пасальському Б.К., старшому викладачу Чикун Н.Ю. за їхню сумлінну працю та докладені зусилля в нашу освіту, за їхні прагнення донести нам цікаву та нову інформацію, яка буде корисною і відкриватиме перспективи для нашого майбутнього".

Студенти 1 курсу ФТТП:
Сербіна  Валерія,
Аксьонова Лілія,
Мельник Софія,
Прокопенюк Антоніна

16.06.2014
adv
3548
остання редакція 16.06.2014
Vita