logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Конкурс на кращий студентський гуртожиток КНТЕУ

Загальна інформація

Нещодавно завершився огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток КНТЕУ. Організатори проводили його з метою поширення передового досвіду роботи гуртожитків, органів студентського самоврядування та привернення уваги до проблем, що існують у студентських гуртожитках.

Упродовж усього навчального року дирекція студмістечка та представники адміністрації університету здійснювали комплексну оцінку життєдіяльності гуртожитків: інтер’єру, художнього оформлення до свят, дотримання правил поведінки, загальної дисципліни, роботи рад студентського самоврядування (культурно-масової, спортивної роботи тощо), підтримання необхідного санітарно-гігієнічного стану приміщень.

Слід відзначити суттєве покращення побутових умов у всіх гуртожитках нашого університету й активну участь студентів в утриманні своїх помешкань у належному стані. В усіх гуртожитках КНТЕУ є комфортні вестибюлі, затишні кухні, санітарно-гігієнічні приміщення, кімнати для самопідготовки та відпочинку.

Для кожного мешканця наші гуртожитки стають рідною домівкою, куди завжди хочеться повертатися після важкого робочого дня, де можна і відпочити, і провести час з друзями, і наполегливо працювати над собою та здобувати нові знання. А спрямовують студентські маси в русло активного життя ради гуртожитків. Культурне життя студентів у гуртожитках дуже різноманітне і змістовно-насичене. Організовується багато заходів інтелектуального, розважального та спортивного характеру, більшість з яких вже стали традиційними. Щороку  проводяться змагання з брейн-рингу та з шахів між командами усіх гуртожитків університету. Приємно, що в нашому виші чимало розумної молоді, у життєвих пріоритетах якої не лише відвідування пар, а й особистісний розвиток. Підтриманню веселої та дружньої атмосфери у гуртожитках також сприяє щорічне проведення інших свят, серед них: «День сміху», «День Святого Валентина», «8 Березня», конкурси «Кращий блок (поверх) гуртожитку», «Найкраща кімната гуртожитку» та «Кращий інформаційний стенд» тощо. Можливість проявити себе мають і затяті любителі спорту: регулярно влаштовується спартакіада з 6 видів спорту, на якій цьогоріч здобула перемогу команда гуртожитку №3. Мешканці цього гуртожитку часто організовуються разом для спільних справ. Наприклад, нещодавно, студенти провели декілька днів в Карпатах і повернулися з мандрівки з масою нових вражень і незабутніх спогадів. Особливо ефектно і креативно проходять флеш-моби, коли на тлі сотень вікон гуртожитку № 3 засвічуються символи: велетенське серце чи гігантська назва рідного вишу – КНТЕУ.

Підводячи підсумки огляду-конкурсу, комісія розподілила місця таким чином: 1-ше місце – гуртожиток № 3, друге – № 2, на третьому місці – гуртожиток №  4.

РСС висловлює вдячність адміністрації КНТЕУ, дирекції студмістечка, усім гуртожиткам за достойну конкуренцію і бажає подальших успіхів і перемог!

Андрій Костенко
(ФЕМП 4-16)

13.06.2014
Vita
5449
остання редакція 13.06.2014
Vita