logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Випуск магістрів денної форми навчання

Загальна інформація

20 червня 2014 року на центральній площі Київського національного торговельно-економічного університету відбулася урочиста церемонія з нагоди випуску магістрів денної форми навчання. У цей день 411 випускників факультету економіки, менеджменту і права, факультету обліку, аудиту та економічної кібернетики, факультету фінансів та банківської справи отримали дипломи державного зразка, із них – 68 дипломів з відзнакою та 13 за англомовною магістерською програмою "Фінанси підприємства", спеціальності "Фінанси і кредит".

Звертаючись до випускників з традиційним напутнім словом, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі побажав майбутнім професіоналам успішного життєвого старту та зазначив, що двері університету для них завжди відкриті.

Традиційною, але знаменною стала ще одна урочиста подія – вручення дипломів магістрам та спеціалістам денної форми навчання та випускникам програми подвійного дипломування відповідно до угоди між КНТЕУ та французьким Університетом д’Овернь (м. Клермон-Ферран). Окрім 40 дипломів, які отримали київські студенти, майже 20 вручено випускникам наших регіональних підрозділів – Вінницького, Харківського та Чернівецького інститутів, а також партнерам по чотирирічній програмі Європейського Союзу ТЕМПУС з вишів Донецька і Полтави.

Додаткової урочистості церемонія набула завдяки участі в ній Аташе Посольства Французької Республіки в Україні, Директора французько-українського центру університетського і наукового співробітництва Пана Жіля Мамеца, який привітав випускників від імені посла Франції та Французької Республіки.

Ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі висловив вдячність Посольству за участь у церемонії та за тривалу співпрацю з університетом.

Традиційно випуск магістрів завершився блискучим виступом Народного студентського камерного академічного хору КНТЕУ.

Дорогі випускники Київського національного торговельно-економічного університету! Бажаємо Вам успіхів, щасливого кар’єрного старту, досягнень та перемог на життєвому шляху! Віримо, що Ви будете гідно нести звання випускників Київського національного торговельно-економічного університету! У добру путь – дорогі випускники!

19.06.2014
adv
2682
остання редакція 19.06.2014
Vita