logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Випуск магістрів заочної форми навчання

Загальна інформація

24 червня 2014 року в Київському національному торговельно-економічному університеті  відбувся випуск магістрів факультету економіки, менеджменту і права, факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, факультету товарознавства і торговельного підприємництва, факультету фінансової та банківської справи. 374 випускники отримали дипломи магістрів, 2 – дипломи спеціалістів, 1 із них - диплом з відзнакою.

З напутнім словом до випускників звернувся ректор Київського національного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолій Антонович: «Набуті знання, інтегровані з виробничим досвідом, - це завжди ефективно. Але, щоб бути успішним у цьому світі, який постійно змінюється, треба самому постійно вдосконалюватися та оновлювати свої знання. Майбутнє країни багато в чому залежить від вас. Пам’ятайте про це та будьте активними українцями».

З теплими словами до випускників звернулася доктор економічних наук, професор, зав. кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ткаченко Тетяна Іванівна, яка від імені колективу університету привітала майбутніх професіоналів з першою перемогою на життєвому шляху, який вони обрали, отримавши елітну вищу освіту в Київському національному торговельно-економічному університеті. Адже диплом КНТЕУ - це впевнений стартовий майданчик для побудови успішної та блискучої кар’єри.

Випускниця факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Вікторія Расевич від імені магістрів висловила глибоку подяку ректору, деканам факультетів і викладачам за безцінні знання, турботу й опіку, яку студенти відчували протягом усіх років навчання в університеті, та пообіцяла: «Ми з гордістю будемо нести звання магістра Київського національного торговельно-економічного університету».

Урочиста частина завершилася блискучим виступом Народного студентського камерного академічного хору КНТЕУ, у виконанні якого прозвучав Гімн Гаудеамус.

Любі випускники! Сьогодні Ви отримали документ, який засвідчив Вашу впевнену життєву позицію та цілеспрямованість. Бажаємо Вам, щоб знання, здобуті в Київському національному торговельно-економічному університеті, стали фундаментом Вашого професійного зростання, запорукою успіху та реалізації майбутніх бізнес-планів, нових звершень і цікавих відкриттів.

24.06.2014
adv
2571
остання редакція 24.06.2014
Vita