logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засідання методичної ради КНТЕУ

Загальна інформація

26 червня 2014 року відбулося засідання методичної ради КНТЕУ.

Із питання порядку денного «Про навчально-методичне забезпечення дисциплін 2014–2015 н.р.» виступила перший проректор з науково-педагогічної роботи  Н.В. Притульська. Було зазначено, що всі дисципліни 2014–2015 н.р. забезпечені програмами та робочими програмами (86% видано друком, інші – на стадії редагування), опорними конспектами лекцій (видано 89% за ОКР «бакалавр» та 92 % – «магістр», до зведеного плану видань поточного року включено 27 позицій).

Ухвалено пропозицію щодо постійного моніторингу навчально-методичного забезпечення дисциплін, врахування його результатів при складанні заявок до зведеного плану видання навчально-методичних матеріалів на 2015 р., акцентуванні уваги на забезпеченні навчально-методичними матеріалами нових та професійно орієнтованих дисциплін.

  Із питання порядку денного «Про розвиток дистанційних технологій навчання» виступив завідувач кафедри економічної кібернетики               та інформаційних систем О.А. Харченко. Увага присутніх була зосереджена на тому, що протягом 2011–2014 років викладачами університету та співробітниками лабораторії дистанційного навчання (ЛДН) було запроваджено використання елементів дистанційних технологій на різних етапах навчального процесу: при вивченні дисциплін (навчання за дистанційними курсами), контролі знань (поточне та модульне тестування), атестації (складання державних екзаменів) студентів та проведенні олімпіад.

Ухвалено рішення про необхідність постійного аналізу впровадження сучасних інформаційних технологій навчання з метою обміну досвідом та поширення їх використання у навчальному процесі; впровадження в дистанційні курси відеолекцій, інтерактивних засобів тощо, складання перспективного плану розробки дистанційних курсів з дисциплін, закріплених за кафедрами.

Наприкінці засідання проф. кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу С.В. Мельниченко презентувала демоверсію електронного підручника «Інформаційні технології в туризмі»,  створеного у співавторстві з к.е.н., доц. Н.І. Ведмідь (кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу) і В.П. Рогановим (веб-дизайнер лабораторії дистанційного навчання).    

  Заступник голови методичної ради Н.В. Притульська підвела підсумки роботи методичної ради у поточному навчальному році та наголосила на важливих напрямах діяльності у наступному. 

26.06.2014
Vita
2403
остання редакція 26.06.2014
Vita