logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День знань-2014

Загальна інформація

     У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань та інавгурація студентів.

   Студенти встановили своєрідний рекорд: на свято інавгурації більше 500 осіб вдягли вишиванки. Така щира одностайність свідчить про патріотизм та національну самосвідомість нинішніх першокурсників. Студенти КНТЕУ вкотре продемонстрували, що вони не лише відмінно навчаються, але і є активними громадянами, які  пишаються своєю країною.

     Вітаючи першокурсників, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолій Антонович зазначив, що, за результатами вступної кампанії 2014 року, КНТЕУ увійшов у 10-ку найпрестижніших навчальних закладів України, а також став лідером за кількістю поданих заяв на одне місце та в рейтингу вподобань абітурієнтів, що обирають економічні напрями.

    Цього року першокурсниками КНТЕУ стали 1553 особи. Вітаючи нових студентів університету, Анатолій Антонович зауважив: «Подолання економічної кризи, перехід до економічного зростання, європейське майбутнє залежить від тих реформ, головними провідниками яких стануть молоді фахівці. Саме вони є сьогодні першокурсниками».

     Глибоким душевним переживанням для студентів, викладачів та всіх присутніх стало виконання гімну України і вшанування хвилиною мовчання полеглих в боях за територіальну цілісність захисників вітчизни.

    Першокурсників у цей урочистий день привітали присутні на святі Голова Комітету Верховної Ради з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики Кужель Олександра Володимирівна, голова Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації Кузик Петро Миколайович, депутат Верховної Ради України Іллєнко Андрій Юрійович. Вітальні листи надійшли від наших випускників, друзів та партнерів (12).  

   Голова студентського самоврядування КНТЕУ Кузьменко Оксана, звертаючись до першокурсників, зазначила: «Бути студентом КНТЕУ – це велика честь. Ми, старшокурсники, пишаємося цим званням. Але з сьогоднішнього дня – це і ваша гордість та відповідальність. Будьте гідними студентами нашої Alma mater».

   Хвилюючим для всіх стало проведення імматрикуляції – урочистого вручення залікових книжок, одного з головних символів студентського життя та складання присяги.

  Традиційно свято інавгурації першокурсників завершилося гімном усіх студентів «Гаудеамус» у виконанні студентського народного камерного академічного хору університету.

  Сподіваємось, що першокурсники 2014 року з честю будуть носити звання студента Київського національного торговельно-економічного університету та прославлятимуть рідний навчальний заклад.

01.09.2014
Vita
4874
остання редакція 12.06.2020
Vita