logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Звітно-виборчі збори Наукового товариства студентів, аспірантів і молодих вчених

Загальна інформація

30 вересня 2014 року пройшла звітно-виборча конференція Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених (далі НТСА та МВ), на якій були присутні члени НТСА та МВ, члени ради студентського самоврядування КНТЕУ (далі РСС КНТЕУ) та адміністрація університету.

На розгляд було винесено наступні питання:

1. Про включення до складу Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених представників  ради студентського самоврядування університету.

2. Звіт голови Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених за період головування (грудень 2013 р. - вересень 2014 р.).

3. Розгляд та слухання програм кандидатів на посаду голови Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених.

4.  Призначення головою на посади  заступників  голови Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених.

Відкрила конференцію проректор з наукової роботи Мельниченко С.В, яка подякувала членам НТСА та МВ за плідну роботу в минулому навчальному році та побажала сил і натхнення у новому.

Голова НТСА та МВ Белякова В.П. проінформувала присутніх про двостороннє включення членів НТСА та МВ і РСС КНТЕУ до складу відповідних організацій задля підвищення  продуктивності їх роботи та налагодження більш тісних взаємозв’язків. Заслухано звіт голови НТСА та МВ за період головування. Бєлякова В.П. наголосила на результатах діяльності НТСА та МВ за 2013/2014 н.р. та висловила свої побажання і пропозиції щодо вдосконалення роботи Товариства.

За результатами відкритого голосування головою НТСА та МВ обрано Романенко Ольгу Анатоліївну, к.е.н., доцента кафедри фінансового аналізу і контролю;   заступниками – Насонова С.А., студента 2 курсу 10 групи факультету економіки, менеджменту і права, та Клочая В.В., студента 4 курсу 3 групи факультету обліку, аудиту та економічної кібернетики. Новообраний голова Товариства представила свій план дій щодо роботи НТСА та МВ.

29.09.2014
Vita
2888
остання редакція 29.09.2014
Vita